reklama

Lipiec 2011

no i znalazłam dzisiejszy obiad - tylko muszę do leclerca wstąpić
Makaron muszle z mozzarellą - Przepis

Orchidea, jajeczko chętnie przysposobię, ale tylko pod warunkiem, że znajdę coś ślicznego dla Ciebie (jak już napisałam moje zdolności manualne są zerowe, więc sama niestety nic nie zrobię.... :)

Psota, jeżeli chodzi o żurek to wolę to pozostawić w rękach profesjonalistów.... :) my zawsze jemy żurek, jak jedziemy do mojej Babci....

reklama
Nie wygłupiajcie się dziewczyny tylko napiszcie na pw adresy i kolorki jakie chcecie jajeczek :-D
Kurcze ja nie wiem co zrobić hmmmm oo krupnik ugotuję i już :-D
No balkan ja bym zjdała taki makaronik ale mój by nie ruszył,bo on takich serów nie je tylko żólty w minimalnych ilościach bo ma skazę białkową :-(
Kurcze chyba czas się wykąpać i lecieć na zakupy :szok: ale mam lenia dziewczyny :eek:

Ostatnia edycja:
no dobra Dziewczyny,
ubieram się i jadę - muszę jechać najpierw coś tam mężowi załatwić, a potem chyba do Arkadii wstąpię.....

a.... muszę się pochwalić - wczoraj po raz pierwszy mi się udało u nas w garażu zaparkować - dodatkowe centymetry (tym razem samochodu, nie moje:) nieco życie utrudniają, ale wszystkiego się można nauczyć... :)

Witajcie.
psota, basieniak, wisienka, patrycja gratki ze badanka wyszly ok!!! niech teraz tylko rosną.!!
Ja wczoraj odpynelam grzalam sobie sól i do woreczka lnianego i przykaldalam do zatok,,,, uszy mam zapchane bo se tak chcialam ulzyć i se przedmuchalam heheeh i teraz glucha jestem... ech... pojde do pracki to chociaż nei bede slyszeć tego co mnie wkurza...... a tak katar dalej ale juz dziś troszkę lepiej.... Ja już po śniadanku zbieram się do pracki bede kolo 14 i na basen dziś i jeszcze pt i grzanko w domku bedzie i tak mysle ze do niedzielki musi przejsc bo w niedzielkę sie zaczelo to swinstwo. U mnie szaro, brzydko i ponuro za oknem i wieje... ble... ale cóż... oki zmykam do pracki buziolki!!!!! i bąble niech dzis szaleją na maxa chociaż tyle radości przy tej wstrętnej pogodzie..
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA moja reklama leci....... Dialogu ..." halo to ja pędzę do Ciebie światlowodem.... hehe" takie sexi heheeheh ;-)

balkan no to gratki :tak: ja parkowała będę ale wózkiem hihi ciekawe jak mi to będzie szło :-D
zuzu współczuję tego katarku i zatkanych uszu :baffled: ale 3mam &&&& żeby szybciutko przeszło :*:*

Hej cieżaróweczki:) malo tu ostatnio bywam jakos brak czasu...U mnie super układa sie znakomicie:)
Ojciec dziecka wogole nie interesuje sie losem moim i zdrowiem dzidziusia a kij mu w oko...
Dzis mam wizyte o 16tej trzymajcie kciuki aby lekarz potwierdzil plec bo nie bylo pewne miesiac temu niby chlopiec oby pokazalo sie ladnie :) i bede z moim konkretnie myslec o imieniu:)

Witam porannie:-)

Anulka masz rację, nie przejmuj sie, najważniejsza jesteś Ty i dzidziuś:-) trzymamy mooocno kciuki by dzidziuś był zdrowy i by dokłądnie pokazał co ma między nóżkami:-)

Zuzu strasznie Ci współczuje bo wiem co to znaczy mieć ogromniasty katar!! oby szybciutko Ci przeszło!! zdrowiej kochana:*

balkan gratuluje:-D wszystkim da się parkować tyko trzeba poćwiczyć:-) wózkami będzie łatwiej hehe

Ja lecę z mamą do mista bo mnie prosiła bym z nią pojechała:-D może wstąpimy do jakiegoś "malutkiego" sklepu:-) odezwę się jak wrócę:-)

Buzialki:*

Dzieńdoberek!
Wpadłam się chyba tylko przywitam i lece myć okna, póki jeszcze siłę i ochotę mam, bo wczoraj to byłam strasznie do d***. Bolał mnie krzyż i brzuszek twardniał, więc odpuściłam.
orchidea przepiękne jajeczka, ja też poproszę takie, lub chociaż wskazówki jak się je robi, chociaż ja też w moje zdolności manualne raczej nie wierze:-)
Pogoda słoneczna, +12 st, ale ciągle strasznie wieje i wydaje się chłodniej.
anulka
fajnie że u ciebie w porządku, ślubnego-drania olej! Trzymam kciuki za wizytkę i daj znać już po.
zuzu
bidulko szkoda mi Cię bardzo:tak: byle do niedzieli.

A u mnie dziś też żurek, hehe! Już ugotowani! I żeberka w kapuście, uwielbiam!!!
Całuję, albo nie, bo mam mega opryszczkę na wardze:szok: ale ściskam cieplutko!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry