Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bylam na zakupkach kupilam pyszne jabluszka i cos dobrego czyli lody takie w wafelku smietankowe ,pychaaa kupilam dwa i od razu pozarlam niemoglam sie oprzec...
gratuluje córeczkidzięki dziewczyny, a wszystkie tutaj mi obstawiały chłopaka, nie grajcie w totka he he
ale się cieszę, sorry za moją euforię, ale jestem cała rozemocjonowana teraz, obiecuję, że za chwilę ochłonę ;-)
Zanetka cieszę się że u ciebie wszystko dobrze i możesz odetchnąćz ulgą, a córeczka zdrowa
Beetka ja też zaciskam kciuki, będzie dobrze, ważne że jesteś już pod opieką i jest lepiej
trzymaj sie dzielnie, teraz juz tylko lepiej moze bycWitam Was wszystkie. O 3 rano wylądowała w szpitalu, z ostrymi skurczami, dostalam kroplowke z tych samych leków których wczoraj bałam się brać tylko w dużo większych dawkach. Zostanę tu kilka dni niestety podpieta pod kroplowke. Miłego dnia Wam życzę.
Oooo Em_ka Hej Kochana :** Jak tam u Ciebie ?Jak samopoczucie ?:** Buziaki
Pipi ciężko jest spać w dzien![]()
najgorsze sa wlasnie te bole kostek, musze powiedziec o tym lekarzowi bo na prawde wczorajszy bol mnie przerazil, myslalam ze nie przejdzie do rana, ale dzis jest wszystko ok.