reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja już uciekam do łóżeczka, miałam ciężki dzień.

Wszystkim mamusią i dzidziusią życzę słodkich senków :-)

a wszystkim mamusią z dolegliwościami różengo kalibru, życzę aby jutro były zdrowiutkie jak rybki :-)

Dobranoc;**

Mailuj Pozdrowiłam dziękuję :)
Iwonuś dobranoc Kochana :**
Ja lecę pod prysznic i do łóżeczka :) jutro i w piątek mnie nie bedzie :( nie piszcie za dużo ;p jadę do rodziców na rocznice ślubu :) Buziolki w brzusinki :** Zdrówka dla każdej mamusi :) Wisieńko a Ty się nie łam tylko pisz jak coś Cie gryzie:* po to tu jesteśmy :**
Psocia to wtedy ja będę go budzić :D

mailuj nie wysilam sie z niczym zbytnio po prostu taki mój urok :-p póki nie boli niech sie spina za tydzien mam wizyte i spytam czy tak ma być ale z tego co pamietam przy synu tez tak miałam wiec luzzz:cool2:

wydrusiu smutno będzie bez Ciebie, ale życzę Ci udanej impreski i przede wszystkim abyś wypoczeła sobie, i poleniuszkowała z nóżkami wciągniętymi na kanapie :-) "...bo nie ma jak u mamy..." :-) buziaczki dla Ciebie trzymaj się kochana :-)

Mnie nawet na leżąco spina czasami tak mocno ze czuje za przeproszeniem ucisk w odbycie:eek: ale chwilke i puszcza .
Corin spytam z ciekawości bo dzis juz tu dziewczyny o tym pisały ...masz juz siare??? wylatuje coś?? bo u mnie nadal sucho a cyce mam jak wiadra:sorry2:

reklama
U mnie tez sahara ;-) Od czasu do czasu pojawiają mi się taki suche zółte "strupki" ale to raczej jak okruszki wyglada. Cyce tez mam jak donice, rwą często i zaglądam czy nie ciekna, ale cisza ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry