reklama

Lipiec 2011

witam mamusie ii brzusie,
najserdeczniejsze zyczenia zdrowych, radosnych i spokojnych Swiat, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a takze odpoczynku. niech kazdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

sciskam was wszystko,
mam nadzieje ze psotka sie czuje lepie.

reklama
hej babelki nowe newsy od psoci:):):) na watkek wrzuciłam:-)przepraszam ze tak pozno ale jak to ja - spałam jak zabita, mam nadzieje ze wybaczycie:)
mimi psocia miała bardzo silne skurcze, jest w szpitalu

Ostatnia edycja:
To i ja się przyłączę do Świątecznych życzeń - choć te dla nas wszystkioch pewnie brzmią tak samo - obyśmy w zdrowiu i spokoju dotrwały do wyznaczonych lipcowych terminów przyjścia na świat naszych Maluchów - no może ew z jakimś tygodniowym marginesem czasu - żeby żadne szyjki się już nie skracały, a skurcze łapały nie wcześniej niż w terminie wyznaczonym w zdaniu powyżej.... :)

Spokojnych i radosnych Świąt!!!!

Maqnio, przekaż proszę specjalne życzenia dla Psotki - mam nadzieję, że nie będzie musiała Swiąt spędzić w szpitalu i że szybciutko już bez żadnych skurczy wróci do domu!

Witam!:-)
Ja juz jakis czas nie spie moj posprzatal, pozniej jedziemy do jego rodzicow ale co to za swieta jak ja na lezaka:-(
Podobno maly w nocy tak kopal ze szok, i wypychal tylek ale byla tak padnieta ze nie czulam:-Dza to wieczorem mi tak dokuczyl ze az lzy w oczach mialam ale to "uroki" ciazy.
Zaraz lece sie kapac i zrobic sie na czlowieka bo teraz to szkoda gadac:-D
Ciesze sie ze u Psoty dobrze, i juz tak ma zostac:-)

Wszystkim Lipcoweczkim zycze:

Zdrowych Świąt Wielkanocnych, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka.

witajcie kochane,
ja wczoraj pół nocy w aucie spędziłam, w podróżny do teściów..dojechaliśmy o 1 w nocy - nie było tak źle:)
Dzisiaj już odpoczywam..

Kochane, życzę Wam wszystkiego dobrego w te święta, spędzone w gronie rodzinnym, pełne radości i szczęścia. Aby każdy dzień był wypełniony słońcem i uśmiechem oraz dobrym samopoczuciem:)Wszystkiego dobrego dla Waszych rodzin i tych maluszków kryjących się w brzuszkach

reklama
Brzucholki Kochane niech te Święta upłyną Wam w cieplutkiej, rodzinnej i słonecznej atmosferze. Niech Maluszki pięknie kopią i siedzą w brzuszkach aż do lipca a krótkie szyjki i skurcze niech odejdą w niepamięć!! Samych pięknych chwil i wszystkiego NAJ dla Was i Waszych rodzinek!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry