reklama

Lipiec 2011

Hej rybeczki.. Ja tak was podczytuję, ale jakoś nie miałam o czym pisac.. pogoda super, aż miło:)

Ktoraś z was pisała o bólu krocza...powiem wam, że ja mam okropny ból krocza, tzn nie wiem jakby ścięgien w kroku jak wstaje rano..to normalnie jak kaczka chodzę..potem jakoś w ciągu dnia mija i znowu od rana boli.. jakbym nie wiadomo jaki sex miała w nocy hehe a przecież nic z tych rzeczy:)

jejku, maqnio ty juz wszystko masz, a ja daleko w polu chyba...bo wózka nie mam, łozeczka też nie..dla siebie do szpitala tez nic.. muszę sie spinać, bo tak jak mówisz, czasu nie zostało dużo:) jutro zaczynam 8 miesiąc :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
wlasnie skonczylam komponowac liste to co jeszcze jest potrzebne. Niespodziewalam sie ze powstanie az taka dluga, a moze ja troche przesadzam.
dodi_misia kochana ja tez mam ten bol, rano jest silne z dniem ustaje. tak jak pisalas, jak po mega seksiku, hehe. niedlugo mam wizyte to sie popytam lekarza. Kurcze to juz 8 miesiac, meta juz niedaleko.
baya Corin ciesze sie ze wizyty udane.
maqnio nie jest latwo zamknac portfel. :-) zawsze cos wypadnie.

reszte pozdrawiam

Silwia, tez musze sobie zrobić taka liste chyba..bo pewnie pozapominam o niektórych pierdołkach:)
Myślałam, że tylko ja mam taie uczucie w kroku hehehe, żeby jeszcze mialo po czym boleć, a tu właśnie nic....bo małża nie ma w domu:)

A ja pewnie miałabym juz wszystko..hmm gdyby nie moje niezdecydowanie! oglądam i oglądam w tym allegro a na nic nie mogę się konkretnie zdecydować!
A chciałam was zapytać czy kupujecie lozeczko z szuflada czy bez? no i też jest problem z tym, że gdybym mogła pojsc do sklepu i obejrzec to wszytsko na żywo to pewnie bym kupiła już dawno, no ale niestety w sklepach u mnie mają dwa, trzy lozeczka a reszte mozna poprostu zamowić, więc i tak dupa! bo tego co ja chcę to nie ma do obejrzenia..
No i pewnie gdybym miala na wozek przeznaczone ze 2 tysiaczki to tez bym poszła i kupiła ten co chcę, a tak to szukam i szukam używanych i też nie wiem jaki w końcu kupić:) och muszę sie spiąć wreszcie i coś zamówić:)

witajcie śpiochy!
dodi - ja mam bez szuflady, ale także ma funkcję kołyski.. my nie musieliśmy kupować łóżeczka (dostałam po siostrzeńcach), tylko materac, ale gdybym sama wybierała, to zapewne podobnie jak oszqrde kupiłabym z szufladą - po prostu bardziej funkcjonalne, można choćby nieużywane komplety pościeli schować.. moje łóżeczko nadal stoi w częsciach, no i wymaga odświeżenia, więc w sumie tak jakby go jeszcze nie było;-)
co do wózka, także nie mam - więc się nie stresuj.. ja podobnie jak mailuj - mam tylko ciuszki i ręczniki, dla siebie koszule i tyle..nawet nie mam kiedy zamówić reszty, bo ciągle w rozjazdach.. no i mam podobny problem do Twojego - nie mogę się zdecydować na wiele rzeczy - milion razy je oglądam i także wolałabym dotknąć, np. pościel czy to nie jakieś badziewie, ale nie mam takiej możliwości.. głowa więc do góry :-)

Dzięki, sorry, że Cię wykorzystuje ale ciężko mi się myśli. Własnie planuję przeprowadzkę i już na starcie nie mam sił;-) No ale zaraz się zmobilizuje i na pewno wiele rzeczy wyląduje na śmietniku :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry