reklama

Lipiec 2011

Emka wiem ze szacuja ale kurcze az o kg roznicy, kazdy mowi ze o pol sie moze roznic:szok:a ona dosc wieksza ode mnie i taki ciezki porod ale to nie ma zasady kto jaki bedzie mial i cale szczescie:-)a tak mi sie chwalila ze duze bedzie,a najbardziej dziwi mnie to ze z takim zalem mowila ze ma miec dziewczynke, podobno gdy zasza w ciaze wszystkim mowila ze chlopiec nawet mowila jakie imie:szok:

Moze Wy mi poradzicie jak planowalam kupic tradycyjne lozeczko drewniane a ta dziewczyna kupila kojec plus nowy materac bo tam slaby byl i tak mnie na to namawia mowila ze jej znajome tak chwala ale ja jakos nie jestem do tego przekonana:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
anula ja jestem jak najbardziej za klasycznym drewnianym lozkiem, to turycztyczne jest hm.. my mamy w domu jedno bo brat od D zostawial malego z nami i juz jest zepsute, z jednej strony sie zamyka, poza tym jak dziecko zaczyna stawac i wieszac sie na nim to ja bym nie byla pewna do konca czy jest stabilne.

ja to turystyczne bede miala jedynie do zabawy, zebyw sadzic dziecko z kupa zabawek i zeby byc spokojnym no i w razie jakiejsc wyprawy

Emka, Wydrusia ja tez jestem tego zdania bo te kojce troche liche a tak mnie namawiala i to chwalila az moj teraz jest nawet przychylny do tego ale ja nie. A ona mowi ze i tak dziecko bedzie malo spalo w lozeczku wiec takie wystarczy a wg mnie dziecko bedzie spalo jak sie nauczy a nie ciagle bralo do siebie:dry:

Też jestem za klasycznym, chociaż przy starszych dzieciakach mielismy dodatkowo turystyczne i swietnie się sprawdzało przy wyjazdach czy przy nocowaniu np u dziadkow :-) Dlatego teraz turystyczne też kupimy, ale tylko na wyjazdy.

reklama
Ja będę mieć drewniane bo dostanę i turystyczne na wyjazdy. Ale jak mielismy sami kupować to miała byc kołyska i turystyczne. Moje 3 koleżanki urodziły w maj, czerwiec, lipiec 2 lata temu, wszystkie 3 córeczki:-DI miały włsnie taki system. Wszystkie z turystycznych sa zadowolone bardzo i nic się z nimi nie dzieje. Kupiły takie droższe, dobre jakościowo. No ale, ze ja dostanę drewniane to będzie takie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry