reklama

Lipiec 2011

reklama
maqnio, tez mialam mieć na 6 maja, ale dzwonili ostatnio, że mojego lekarza nie bedzie i przelozyla mi na 9 maja.. no trudno, jakoś przezyję:) jejku 2000g myslisz? takie juz duze dzieciaczki mamy:)

Marzenka, mnie z usg to co wizyte się zmienia, bo to tylko taki orientacyjny termin, żeby porównać jak babel się rozwija:) ale może, może ci się uda:)

Widzę ze wszystkie już doczekać się nie możecie :-D Ja też planuję żeby się rozsypać na poczatku lipca. Moje dzieciaki wyjeżdżają na obóz pod koniec czerwca i wracaja 12 lipca. Idealnie by bylo gdyby mi cesarke zrobili 10-go na przyklad, wtedy wrociliby i siostrzyczka byłaby juz na swiecie a ja na "wylocie" ze szpitala :-D 6.06 mam wizytę i zamierzam przekonać gina na ten termin :-) Ciekawe co mi z tego wyjdzie :baffled:

Co do moich dzisiejszych skorczy. Przelezalam dzis cały dzień i przeszły. Mała caly dzień szalała, wiec myślę ze i ona dołożyla swoje 5 groszy do tego. Ale strachu się najadłam.

Corin, to dobrze, że juz ci lepiej:)

Moja mala tez dziś tak sie przewraca, raz z jednej strony górka się robi, a za chwilę z drugiej..chyba sobie miejsca nie może znaleźć:)

dziewczyny balkan w szpitalu ze skurczami i na sterydach, sms na odp. watku...:(

dodi na moja 2 tyg. temu wazyła 1800 wiec teraz wszystko mozliwe:)

Ostatnia edycja:
odpisałam do balkan, ze mocno trzymamy kciuki, bede Was na biezaco informowac.

dodi no mały gigant we mnie rosnie. chociaz kto wie, moze sie zatrzymac i wage urodzeniowa bedzie miała przystepna:)
corin super, ze skurcze pusciły:)

to jakas masakra z tymi krotkimi szyjkami, dobrze ze Mateuszek balkan ma sie dobrze.

dodi, ja też mam na 9 maja i już nie mogę się doczekać.. ostatnio mały ważył 1300, ciekawe ile teraz:)

matko, co z balkan..trzymamy kciuki z Tymusiem..
ja teraz się położyłam i bardzo mnie rwie z prawej strony..co kilka sekund..mam nadzieję, że przejdzie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry