reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie,
dodi, jak przeczytałam, że Ty na wizycie już 32 tydzień będziesz miała, to uzmysłowiłam sobie, że już coraz bliżej godzina zero.. u mnie będzie 31 t+6d - też już nieźle..

maqnio, faktycznie może coś uciskał, chociaż nadal co kilka sekund odczuwam takie ukłucie z prawej strony, na dole podbrzusza.. o 4 rano nieźle dokazywał, że aż się obudziłam.. czy Wy też tak macie, że Wasz sen jest przerywany a później koniec..nie da się usnąć.. że jest Wam strasznie niewygodnie? Ja się okropnie wiercę i wiem to, ale żadna pozycja mi nie odpowiada :(

Mam nadzieję, że z balkan wszystko w porządku będzie.. ja mam krótszą szyjkę od niej, ale mnie nikt szwu nie chciał zakładać, więc może to i lepiej, że jej założą - przynajmniej bezpieczniej.. w sumie po tych wydarzeniach, to z niepokojem oczekuję wizyty 9 maja..no ale zobaczymy..

miłego dnia lipcóweczki i szkrabki

Czesc Dziewczyny!
Dziekuje za wszystkie kciuki - na pewno się przydadza. Wlasnie bylam na badaniu i w srode powinny być wyniki posiewu i od razu by mi Pessara zalozyli, jak posiew bedzie OK
Lekarz powiedzial, że zakladaja Pessar że wzgledu na duza ciaze i obciazenie - pierwsze poronienie i miesniaki.
Na szczescie warunki sa rewelacyjne- jestem sama w dwuosobowej, wyremontowanej sali - na mikrochirurgi :) wiec na szczescie nie mam krzyczacych matek i ich dzieci w okolicy...
No i czeka mnie lezakowanie - oby do Lipca - ja wczesniej nie chcę!

Balkan trzymam kciuki, super masz te warunki :-) No i widzę,że psychicznie też sobie radzisz :-) Szyjka rozpoczynająca poród ma 0,5 cm więc na 2 miesiące twoje centymetry na pewno wystarczą. Całuję Ciebie i wszystkie Lipcóweczki gorąco:-)

cześć kochane,
Balkan dobrze że masz dobry nastrój w miarę i że warunki szpitalne Cię nie przytłaczają.Buziaki i dochodź szybko do siebie!
Moja mała tydzień temu na usg 1300 gram i z dnia na dzien wydaje mi się rośnie na potęgę co widzę po jej sile i brzuchu. Coraz ciężej kobietki, macie rację, Najśmieszniej wstaje mi się z kanapy jak siedzę oparta i np. coś popijam i mam odstawić kubek na ławę heheh już nawet nie próbuję tylko małżowi kubek podtykam do odstawienia:) O wiem do czego to można porównać- pamiętacie takie ruskie czy czeskie lalki z PRLu- Wańka Wstańka? Tak się właśnie czuję hehehhe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry