wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane właśnie wstałam bo obudził mnie dźwięk kosiarek ;/ kurcze no ;/ jak zobaczylam pogoda za oknem to mi się przykro zrobiło :-( bo wczoraj M. miał mnie zabrać jakieś piękne miejsce a tu deszcz a dziś jak jest w pracy to śliczna pogoda :-( Corin Kochana wiem że dasz sobie radę ale tak jak mowi Mailuj nie możesz sama się nią zajmować tylko cała rodzinka... teraz będziesz miała dzidzie więc jej też potrzeba poświęcić troche czasu... ale wierze w Ciebie :**
Za wszystkie wizyty trzymamy mocniutko kciuki
Za wszystkie wizyty trzymamy mocniutko kciuki
teraz to juz prawie stopnial ale zimno jest .Tak patrze na swoj suwaczek ze to juz 29 tydzien ,jeszcze dwa tygodnie i zaczne 8 miesiac ,fajnie ;-)
Niech już w końcu zostanie ciepło na stałe :-)
juz sie przyzwyczailam do tego ciepelka a tu prosze ,jak na zlosc ,ale miejmy nadzieje ze to byl tylko jednorazowy incydent z tym sniegiem i niedlugo znowu bendzie sloneczko i po 20 pare stopni
ja jutro mam wizyte u lekarza ciekawe co dobrego powie ,niestety musze isc do tego co nielubie ale trudno.ostatnio robilam Coombsa,miejmy nadzieje ze nic sie niedzieje tak jak ostatni wynik,a ja trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace