reklama

Lipiec 2011

Też bardzo bym tego chciała.. tylko tak tyci tyci przed:):)

Ja też was wszystkie bez wyjątku całuję mocko! oj niedługo te nasze malutkie stópeczki słodkie bedziemy wycałowywac.. no tak, niedlugoo niedługo, a ja dalej nie mam wózka i łozeczka! czasami wolalabym żeby ktoś to zrobił za mnie:):)

reklama
Dziekuje wam za wczesniejsza rozmowe:* pomogla przeprosilam go poplakal sie i wiecej nie skrzywdze go za bardzo mi na nim zalezy... poprostu musialam z kims pogadac a dzieki wam zrozumialam ze moge duzo stracic...

dodi zdazysz jeszcze kupic, tylko koniecznie musisz pojac meska decyzje i sie zdecydowac:)
anulka super, ze juz lepiej:*
sister :* i tak Kochamy bardziej:*

dobrej nocy brzuszki!!

maqnio Taka mam nadzieje, że zdążę:):)

Anulka, szczera rozmowa zawsze pomaga:) widzisz, czasami dobrze posłuchać opinii, nawet obcych osób i spojrzec na swoja sytuacje świeżym okiem:)

witajcie
poczytałam Wasze historie i powiem Wam ze nie zazdroszcze, w kazdym malzenstwie sa mniejsze lub wieksze zgrzyty, ja juz o swoich nie bede pisac
ciesze sie ze u Anulki juz sie wszystko wyjasniło

ja dzis odwiedzilam IP w poludnie bo mialammale krwawienie, brazowe plamy na bieliznie, wszystko jest ok z łożyskiem i dzidkiem no ale cos musialo tam peknac jakis naczynko bo małe krwawienie w srodku było
a potem mala nas meczyla zeby na wycieczke pojechac wiec wybralismy sie nad nasz lubelski zalew pochodzilismy troche mala zaliczyla kilka placów zabaw i była happy, u nas sniegu nie było ale slonka tez super pogoda na rower i wypad do lasu
dodi ja tez nie mam wozka i chyba tez kupie uzywany albo nowy ale ponizej 1000 zł mi na wsi nie trzeba niewiadomo jakiego wozka zwykly, skladany w spacerówke bez udziwnień, ja tez uwazam ze steliryzatory, odciagacze i inne duperele nie wiadomo czy sie przydadza teraz nei ma z tym problemu zawsze mozna kupic jak zajdzie potrzeba
ja karmilam mala piersia długo i np wyparzalam w wodzie butelke ktora słuzyla do przepajania tylko a potem była juz wieksza kaszki, deserki i tez było, odciagacz pewnie sie przyda ale na razie nie kupuje i tak jak piszecie malutkiedziecko moze sie obejsc bez udziwnien kto ma kase niech wydaje, dla malego najwazniejsze sucha pieluszka, pełny brzuszek i kochajaca mama
dobrej nocki

gon1a, tez jestem tego zdania:) wole kupić dla dzidzki zabaweczkę, albo cos naprawde przydatnego:) to nie znaczy, że neguję kogoś kto kupuje te rózne sprzęty, bo to sprawa indywidualna, no i nie ukrywajmy, zależaca od grubości portfela hehe..
No ja mam upatrzony wozeczek używany, za tysiaka ze spacerówka i fotelikiem w komplecie..ale i tak troszkę mi szkoda tyle kaski na wózek, bo nie wiem czy potem nie bedę chciała kupic na wiosnę lekkiej spaceroweczki:) oj dylematy mam nieziemnskie he

Ja też nie mam wózka ani łóżeczka jeszcze... Łóżeczko mamusia z tatusiem nam kupują :-) a wózek po urodzeniu :-) Uciekam spać Kochane:** dobranoc i buziaki w brzusiaki dla wszystkich :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry