reklama

Lipiec 2011

mailuj no Kochana dziekuje, bo juz pochlipywałam kacie, ze nikt o mnie nie pamieta:*:-)dla Ciebie i Krzynieczka równiez całuski!!!!

a mnie sie chyba na dobre zaczeły te skurcze B-H, naczytałam sie o nich i wszystko wskazuje ze to to, na szczescie w pt. wizyta to gina zapytam, tylko niuni mi szkoda, ze ta macica tak ja sciska.

Ostatnia edycja:
reklama
magia :* dziekuje, mam gorsze i lepsze dni - jak chyba kazda z nas, ogólnie nie jest zle, krocze boli, skurcze miewam, szyjka krotka, ale damy rade! musimy:) trzymamy z Rózia kciuki za wizyte:)

ja też już nie mogę się doczekać wizyty..jakoś tak szczególnie mi się dłuży.. maqnio tez muszę poczytać o tych skurczach, bo już sama nie wiem co jest normalne a co nie..

magia oj myslisz ze takie duze beda?? kurka ja obstawiam ok 2000g:szok:ja mam puls 130 non stop, czasem spada do 120 i gin nic nie mowił ze zle, za to cisnienie mam malutkie, podpytam go jeszcze
marzenka racja macica musi cwiczyc, ale i tak mnie to stresuje to chyba silniejsze ode mnie
konwalianka moze lepiej gina podpytac, bo ja poczytałam i troche niepotrzebnie, bo wiesz jak to w necie...mnóstwo smieci.

Maqnio Jeśli dobrze pamiętam, Rózia miała 1800 gram w 29 tygodniu? Staś w ciągu 2 tygodni przybrał 500 gram. A u Was pewnie minie jakieś 3 tygodnie od ostatniego pomiaru?:)
To śliczna narzeczona dla mojego wielkoludka rośnie:))) Skoro u Wydrussi kawaler zamienił się w ślicznotkę:)

reklama
magia hihihi a wiesz ze to dobry pomysł? beda postura do siebie pasowac:-) racja ost. pomiar w 29 tc i wazyła 1800, wiec moze faktycznie to tych 2500 g dobije razem ze Staskiem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry