Wróciłam
Mam się stawić 10-go na ocene wielkości Ewuni. Jeśli będzie podchodzic po 4 kilo z mety cc, jeśli nie to mam się stawić w szpitalu 22-go na porod.
Na dzień dzisiejszy mam rozwarcie na 1 opuszek, ale lekarz sie nie przejal bo szyja zamknieta i wysoko (cokolwiek to znaczy)
A ja mam humor do d..., właśnie elegancko wgniotłam drzwi z samochodu :-( Chyba zamknę się w pokoju i sobie poryczę.
Corin dobrze wiesz co i jak, a jak u mnie okaze sie ze mala sie nie bedzie chciala obrocic i ze beda mi planowac CC to sie z checia zamienie za SN. Ale nie martw sie kochana, gdyby (odpukac) cos sie dzialo podczas porodu to tez moga szybko cesarke zrobic i na pewno wszystko pujdzie pieknie i gladko. CHolercia nie doluj sie tak , glowa do gory, poczekaj jeszcze troszke, moze sie wszystko wyjasni :-)
a co do drzwi... no coz, zwal na ciaze , tak jak to napisala mailuj!! jejuuu, ludziom sie zdarzaja takie rzeczy, tesciowa wczoraj mowila ze jej kolezanka dopiero co odebrala prawko po chyba 10 probach i co zrobila? dorabala do ciezarowki !... wiec u ciebie jest to bardziej wytlumaczalne! :*
Corin to masz teraz wyjątkowe drzwi. Nikt takich nie ma ;-) Zamartwianiem się nic nie pomożesz, a winę zrzuć na ciążę ;-)
pozytywne nastawienie najwazniejsze mailuj
WIsienko bidulko, rzeczywiscie mi Cie szkoda. Calutka ciaze tak parszywie przechodzisz, a ja narzekalam na glupi bol w posladku nooooo...wytrzymaj jeszcze troszke i wszystko zniknie jak za uzyciem magicznej rozdzki :*
i wycofuje sie z tego co napisalam, ze nie spie w ciagu dnia. Jak sie polozylam kolo Ikera po tym jak walczylam z nim zeby w koncu usnal to zasnelam na 1,5 h, a maluch spi dalej. Takie dziecko mi sie podoba, jak spi