reklama

Lipiec 2011

reklama
aaaq wisienko tobie juz malo brakuje, ja na razie mam tylko te skurcze BH, zadnych od krzyza nie czuje wiec nie jest zle.

COrin no... <mysli> czyli jaki wniosek? ze w przyszlosci bede miala 3 nienazartych dzieci czy moze jednego niejadka??? :-D :-D :-D

wisienko wczoraj miałam dokładnie to samo co Ty i też się przestraszyłam. No i na suwaczku mamy dokładnie to samo:tak:
A Milusia dobrze się rusza? Bo po tych skurczach dziś Staś jakoś słabo...

Ostatnia edycja:
u mnie przed chwilą przeszła burza.... trwała..... 3 min..... skutek - jest jeszcze bardziej parno, a ja z trudem łapię oddech, bo tak chlusnęło, że musiałam biegiem lecieć an górę, żeby okna pozamykać.....

Wisienka, to przeczywiście nieciekawe przeżycie, ale dobrze, że już za Tobą..... ja, odpukać, na razie skurczy żadnych nie mam, ale jestem w tydzień młodszej ciąży....

balkan my niedaleko siebie mieszkamy na Tarchominie i Twoja burza jest teraz u nas. :-) Ale cieszę się, bo trwa już 10 minut i leje jak z cebra. Może powietrze się ochłodzi...

emka, wniosek taki że w przyszlosci masz szanse na 3 nienazartych dzieci, pod warunkiem ze ogórek nie będzie wymiękał :-D

A ja wlaśnie dostałam paczkę od jednej babyboom'owych cioć, a właściwie nie ja tylko ewunia. Dziewczyny jakie cudeńka dostałam. Zaraz wam pokażę, a najsłodsze są sandałki :-D Jeszcze nie widzialam sandałkow na takie maleńkie nóżki. Chyba je zostawię dla potomności :-D

balkan my niedaleko siebie mieszkamy na Tarchominie i Twoja burza jest teraz u nas. :-) Ale cieszę się, bo trwa już 10 minut i leje jak z cebra. Może powietrze się ochłodzi...

to u mnie pewnie brzeżek chmury przemknął....

własnie przeczytałam: Nie zdążyła do szpitala. Urodziła chłopca w taksówce

no to taksówkarz będzie miał co sprzątać.....

Corin, super są takie maleńkie buciki - moja Mama chciała zachować te najmniejsze, ale Jej teściowa wydała po rodzinie.... :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry