reklama

Lipiec 2011

reklama
Magia, pozarlam i ja, hahahaha. Najpierw stwierdzilam ze tylko gryza, potem ze pol, a potem juz poszlo. Ech ta silna wola, :-D

Nika, nie smutaj w samotnosci, tylko wyrzuc to z siebie. Czekamy.

Corin zjedz tego batonika, przecież nic się nie stanie... Gdybyś jadła codziennie po naście tych batoników ze spirytusem to wtedy można by było się zastanowić czy nie zaszkodzi przypadkiem, a tak 1 raz na jakiś czas? Bez przesady.

Cześć dziewczynki :)
ja na dzień dobry się wzruszyłam - właśnie oglądałam w DDTVN wywiad z babeczką, kt. pomagała odbierać poród wczoraj (ta akcja z taksówką). Normalnie się popłakałam, jak opowiadała o tym jak poklepywała dzieciątko po plecach żeby zaczęło oddychać..
konwalianka - cieszę się, że to był fałszywy alarm. Tak myślałam, że to po badaniu może być.. Dobrze, że już po strachu!! No i mam nadzieję, że przestanie boleć..

A mi właśnie przywieźli mebelki dla szkraba i montują :) ach.. jak się cieszę :)
Miłego dnia brzuszki!

Witam dziś chłodniej ( bo tak na dworze;)),
Ho ho siedze i czytam wczorajsze wieczorne debaty to widze że emocji było co nie miara.

Wczorajzatraciłam się przy patrzeniu jak mąż skręca łóżeczko….:) Dziś reszta mebli- w weekend powinnam zamknąć temacik pokojowy:) JUuppi

dodi no Ty zamawiałaś łóżeczko przede mną pamiętam- kurczę no szkoda że tyle to trwa. Moje w 3 dni z Klupsia dotarło. A co do nóżek- pilnuj! bo babcia by ci dała popalić jakbyś z brudnymi miała rodzić;)
Aniaa23 i ja nie narzekam na ciążę, wyjątkowo łagodnie ją przechodzę. Raczej przeszły mi przedciążowe dolegliwości takie jak migrena i niezbyt ładna cera, a z tych ciążowych to wszystko w normie, bez wymiotów i zgagi. No dobra, wczoraj po 3 zbyt częstych posiłkach chyba po raz pierwszy wiem o czym piszecie heh…:)
konwalianka kochana tylko spokój może nas uratować ale widze już że lepiej :)3 maj się
a co do epilacji laserowej- nie wiem ile masz tam tego badziewia bo ja musiałam az 3 razy powtarzać na nożkach:(
Aneta85 ja stara allegrowiczka też się czasem wk… na jakiegoś kontrahenta. Zwłaszcza jak Ci wciska, że „ już czekam 2 tyg na wpłatę!”- licze , licze i jak w mordę strzelił od dnia zakupu wychodzi mi 6 dni hehe i mnóstwo różnych ciekawych historii miałam ale negatywa zadnego jak dotąd nie mam jak na ok. 400 komentarzy
orchi ja zapraszam na zbożówkę i rogaliki ( rano małzyk przyniósł pachnące)
corin to zjedz pół tego batona;)
Vero wracaj tu i gadaj co nie tak

Corin pyyychotka, nie?;-) Co dziś robisz na obiad? Pewnie znó coś pysznego, to ściągnę pomysł od Ciebie:-)
Dziś wielki dzień! Może uda mi się wreszcie dopakować torbę wielkości wagonu:-)

Dzień dobry Słonka!

Tak, jak na mnie ta pora nie jest normalna, no ale postanowił mnie obudzić pan z lux-medu informacją, że w posiewie moczu nie ma bakterii, super, ale o 10:00 jeszcze bardziej cieszyłabym się z tej informacji, bo byłabym bardziej wyspana;)

W Poznaniu zdrowo popadało wczoraj i da się oddychać, wreszcie!

Dawiduś w nocy się wiercił, a teraz grzecznie śpi, ale chyba go czymś pobudzę;)

Maqnio, trzymamy z Dawidkiem mocno kciuki za Ciebie i Różyczkę:***

Balkan, to pospałaś…
Kochana, co to jest 10 minut, ja z maszynką tańcuje 20, żeby wyglądało to w miarę porządnie;)
I chciałam zapytać, Ty masz szyjkę 2 cm i lekarz nie kazał Ci chodzić tylko z tego powodu, czy jeszcze coś się dzieje?

Kowalianko, ale masz grzecznego synusia, postanowił posiedzieć jeszcze w brzuszku i nie robić psikusów;) Trzymajcie się dzielnie, poboli i przestanie;))
Co do kremów typu veet, też na mnie nie działają;)

Sis, buuuzi dla mojej synowej:* i Ciebie też cmokam;) :*

Zorah, Twój sen wymiata, hehe;)

Corin, co do alkoholu w batonikach, to ja mało prawka nie straciłam przez jeden z nich. Przytoczę Ci historię… ;) Wracałam z Wawy w nocy, głodna jak diabli, no to nic tylko na stacje po hot-doga, oczywiście nie było, to wmuciłam 3 batoniki Pawełek toffi, no i spoko, za 10 km zatrzymuje mnie policja, kazali mi dmuchać, patrzę, a tan normalnie wyskakuje, że mam niedozwoloną zawartość alkoholu! Wzięłam to opakowanie, czytam a tam, że batonik zawiera 5% spirytusu, hehe:) No i nic, tylko musiałam jechać na pobranie krwi, bo panowie mi nie uwierzyli, że tylko te batony zjadłam;) Swoją drogą, to mało mi potrzeba, żeby w wydmuchiwanym powietrzu mieć takie stężenie alkoholu, hehehe;)
Więc sprawdź ile tam jest alkoholu;) EDIT, no to już po widzę, hehe;)

Veronique, tak pięknie dawałaś radę przez 8 miesięcy, to i wytrzymasz ostatnią prostą, główka do góry!

Malamii, pochwal się nam później mebelkami:)

Sestinko, jak napisałaś, że się zatraciłaś patrząc, jak mąż skręca… to mnie naszły kosmate myśli… i… doczytałam łóżeczko i jakoś mi dziwnie się zrobiło, hehe;)

Aneta, Mimi, Magia, witajcie!

PS NIC mi się nie przyśniło, hehe;)

Ostatnia edycja:
reklama
Aneta85 ja stara allegrowiczka też się czasem wk… na jakiegoś kontrahenta. Zwłaszcza jak Ci wciska, że „ już czekam 2 tyg na wpłatę!”- licze , licze i jak w mordę strzelił od dnia zakupu wychodzi mi 6 dni hehe i mnóstwo różnych ciekawych historii miałam ale negatywa zadnego jak dotąd nie mam jak na ok. 400 komentarzy

Ja mam około 100 komentarzy. Zawsze byłam uczciwa, no ale w kontaktach z ludźmi trzeba być przygotowanym na wszelki typ człowieka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry