Witam dziś chłodniej ( bo tak na dworze

),
Ho ho siedze i czytam wczorajsze wieczorne debaty to widze że emocji było co nie miara.
Wczorajzatraciłam się przy patrzeniu jak mąż skręca łóżeczko….

Dziś reszta mebli- w weekend powinnam zamknąć temacik pokojowy

JUuppi
dodi no Ty zamawiałaś łóżeczko przede mną pamiętam- kurczę no szkoda że tyle to trwa. Moje w 3 dni z Klupsia dotarło. A co do nóżek- pilnuj! bo babcia by ci dała popalić jakbyś z brudnymi miała rodzić
Aniaa23 i ja nie narzekam na ciążę, wyjątkowo łagodnie ją przechodzę. Raczej przeszły mi przedciążowe dolegliwości takie jak migrena i niezbyt ładna cera, a z tych ciążowych to wszystko w normie, bez wymiotów i zgagi. No dobra, wczoraj po 3 zbyt częstych posiłkach chyba po raz pierwszy wiem o czym piszecie heh…
konwalianka kochana tylko spokój może nas uratować ale widze już że lepiej

3 maj się
a co do epilacji laserowej- nie wiem ile masz tam tego badziewia bo ja musiałam az 3 razy powtarzać na nożkach
Aneta85 ja stara allegrowiczka też się czasem wk… na jakiegoś kontrahenta. Zwłaszcza jak Ci wciska, że „ już czekam 2 tyg na wpłatę!”- licze , licze i jak w mordę strzelił od dnia zakupu wychodzi mi 6 dni hehe i mnóstwo różnych ciekawych historii miałam ale negatywa zadnego jak dotąd nie mam jak na ok. 400 komentarzy
orchi ja zapraszam na zbożówkę i rogaliki ( rano małzyk przyniósł pachnące)
corin to zjedz pół tego batona
Vero wracaj tu i gadaj co nie tak