Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Orchi Wariacie:-) Podejrzewasz, że brakuje mi ogórka z EHEC?
Słuchajcie, ja 10 lat temu miałam niezapomniany sen:-) Że urodziłam kawałek białej nitki, a poród odbierał jakiś spocony obleśny stary facet w rozciągniętym białym podkoszulku A fuj!
Hej Kochane ja już na nogach :-/ kurde tak mi się dobrze spało ale sąsiadka zadzwoniła i koniec :-/ Maqnio jest na oddziale położniczym szew ma ściągnięty jest wszystko ok jeśli nie będzie się nic działo to jutro do nas wróci. Rózinka ma 3500g :-) Kazała wszystkie bb-cioteczki ucałować :-) więc cmokam wszystkie :*
Dodi, ja znam tylko takich Pawełków do schrupania… Co do odchodzenia wód itp., to Marcin zabezpieczył wszystko, co się dało )) On nie chciał ze mną rodzić, ale ostatnio mu się to zmieniło i mówi, że idzie, szok!
Sis, bo prawda jest taka, że jesteśmy wygłodniałe, eheh
Wydrusia, dzięki za info! Dobrze, że u Maqnio wszystko dobrze Ale Różyczka to wymiata z tą wagą