reklama

Lipiec 2011

danusia cholero gdzie Ty też się podziewałaś ?? I jak się czujesz?? kurde zaglądaj częściej !!!1
Vercia zmień ciotkę :-D bo po to wymyślili zzo żeby jakoś kobietom ulżyć a nie robić stracha ,że coś będzie nie tak :no: ja to olewam takie teksty i tyle i tez tak rób napewno będzie bolało bo to nie siusianie ale jak tyle kobiet dało radę to czemu masz Ty nie dać słonko !11

Ostatnia edycja:
reklama
Niczko moja koleżanka rodziła parę lat temu na Bielanach i chwali sobie ten szpital. A poród miała jak z bajki, lekkie bóle, 3 parcia i w pół godziny było po porodzie.
Ja za to chwalę sobie ZZO. Miałam długi poród i potem na tym znieczuleniu odpoczęłam. Nawet jak mi się anestezjolog wbijał w kręgosłup to poczułam ulgę:-)

hej laseczki doczytalam wszystko od rana ale skrobiecie :) ja dzis pospalam nawet nie powiem choc w nocy sie meczylam:/ mi to w nocy dretwieje lewa lydka:/ jak kamien normalnie masakra...

u mnie fajnie chlodno wole tak niz te upaly :) jest chociaz czym oddychac;)

Wisienko wszystkiego najlepszego i szybkiego porodu bez bóli :D:D:D

daniusia , hanami witajcie pippi ale wyczucie :-D
vero ja nie miałam zzo ale moje wszystkie koleżanki były bardzo zadowolone a jednak istnieje szansa na dodatkowe wykupienie. ?

Pippi, dzięki za pamięć, ma się to wyczucie co ?:-D

no normalnie cały czas w szoku jestem

my już tu mamy jedną prorokinię na forum - Psotce się przyśniło, że pierwszy maluch się pojawi 7 na świecie - i co, Gon1a urodziła:-) to może ja mam jakieś zdolności telepatycznego ściągania myślą :-D ach co ta ciąża robi z człowieka....

Vera nie nakręcaj się tak kobitko.Będzie dobrze!!Ja niby mam darmowe(tak mówią)ZZO a nie nastawiam się,ze napewno skorzystam.Zdecyduję jak się zacznie i tyle,może nie będzie tak źle:)

Mi dzis sie snil porod ale nie wiem ktorej z nas:/ ahhh

ze man tez chyba cos sie dzieje wczoraj mowilam wszystko co mama miala na mysli w babajage sie zamieniam czy cos :)

Verka tobie przewiduje leciutki porod :) zobaczysz jeszcze mi podziekujesz;)

reklama
pokimałam i jestem:) dzięki za typy literkowe, niektóre się pokryły z moimi więc łatwiej mi:)
maqnio kciuki za Was trzymam! buziaki!
A ja się martwię ( umiarkowanie zeby zaraz nie było ze panikuję) zeby nic sie nie działo do zaplanowanej cc bo ja będe miała znieczulenie ogólne a do tego musi być wolna sala operacyjna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry