reklama

Lipiec 2011

reklama
mimi , marzenka nie ukrywam że i ja oglądałam ;-)i jestem w szoku jak się szybko rozdwajają . praktycznie codziennie ktoś a dopiero 10 czerwiec :szok:myślicie że u nas też tak będzie?

patrycja dobre z tym kompotem.... powiedz że tak sobie trącasz jak ci się nudzi.....

JUZ NAPISALAM ESKA OD GON1A BUZIAM ale się obżarłam choć nie smakowało jak wczoraj a to dlatego ze jadlam sama........ a ja mialam piec biszkopcik z tuss.....kawakami ale maz zrobil wczoraj z calości mega lirty koktajlu który konczę właśnie. co do alcoo mogę poczęstować....... hehe właśnie chciałam się napić kompociku z wiśni z lodówki i próbóje a tu taki Winiacz!!! heheh polecam.... na poprawkę humorku w ten pochmurny ale jaki fajny chłodny dzień.......

noo i chwalę się.. okno umyte, firanka wisi, mieszkanie ogarnięte, ale mailuj użyłam mopa, jak obiecałam:-D pranie wyprane i się suszy pościel - jupi! teraz chwila odpoczynku a później obiadek.. tylko sosu mi się nie chce robić.. a naleśniki ja też kce! ale nie mam nawet truskawek;/brakło..

super, że maluszek goni już je, teraz będzie rósł jak na drożdzach, a jak on ma na imię?zuzu wiesz?

Wicągnęłam dwa talerze kremu ze szparagów, ledwo siedzę, na co wchodzi z pracy mój mąż i cały uhahany mi oznajmia, że idziemy na 18 na sushi… no to super, a ja nażarta jak… telefonu nie ma, zadzwonić nie może…

Konwalianko, Silwia no moja mina wyrażała wtedy chyba wszystkie dziwne uczucia;)

Em_cia, Ty jesteś najbardziej zboczona z nas wszystkich… mężowi chciała różany olejek zaaplikować na ogórasa, nie mogę, hehehe:)

Oszqrde, to informacje na wizycie wszystkie po Twojej myśli;)

Mala monis, przykro mi z powodu siostry…

Corin, Ty nie szalej kobito!

Kociatka, szacun:)

Patrycja, rewelacyjnie, że wszystko u Was dobrze:)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja tam okien nie mam zamiaru myc :-D pozniej mi sie brzuch spina, wiec oleje temat :-D jupi nareszcie kasa wplynela na konto dzisiaj, jutro wybieram sie na zakupy, kupie kosmentyki dla dzidka i dla siebie do szpitala, pieluchy i takie tam, a wieczorem pozamawiam na allegro te rzeczy ktore z polski mi kumpela pozniej przywiezie :-)

psotka nie jestem zboczona :-D:rofl2::laugh2: poprostu chcialam polaczyc przyjemne z pozytecznym zeby chopina sie 2 razy nie musial urobic, no ale skoro woli rozkladac swoje obowiazki na czesci to mi wszystko jedno :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry