Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jesteś wspaniałomyślna emka, tak troszczyć się o mężapsotka nie jestem zboczonapoprostu chcialam polaczyc przyjemne z pozytecznym zeby chopina sie 2 razy nie musial urobic, no ale skoro woli rozkladac swoje obowiazki na czesci to mi wszystko jedno
![]()

i dupa bo wyszło samo turner czyli imię turner to turner hahaha
i sobie idę bo mąz zaraz będzie muszę mu fryty do piekarnika wstawić bo surowe będzie jadł w końcu 
wez mnie wez, zrobimy porod nas wesoloEm_cia, hehehe, Ty mnie rozwalasz na łopatkiZabiorę Cię ze sobą na porodówkę
![]()
![]()
geba mi sie nie zamyka takze nudzic by ci sie nie nudzilo, na pewno nie 

samopoczucie ostatnio mam kiepskie ,poruszam sie ze zgrabnoscia slonicy ,niezdarnosc teraz to moje drugie imie ,cycki jak balony co jakis czas siara sie saczy na szczescie nie duzo i zadko ,zrobily mi sie chyba potowki pod piersiami ,strasznie mi tam swedzi i mam duzo malutkih krosteczek ,smaruje sudocremem ale nieznikaja ,tylko na swedzenie pomaga ,moze jakas masc dobra znacie ?osttnio to bardzo czesto nad ranem lapia mnie strasznie bolene skorcze lydek i stop ,okropnosc