Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej hej no ja po wizycie ... ale troche sie zawiodlam bo nie mialam USG tylko zwykle badanie ... Pani doktor kazala mi sie spakowac do szpitala i ... spokojnie czekac zdziwil mnie fakt ze powiedziala ze kolejna wizyta az za 3 tygodnie ale powiedziala ze nie widzi wskazan aby widziec sie co tydzien ...Szyjka uformowana zamknieta ...a w czwartek jade do szpitala na GBS czy jak to sie pisze i KTG troche mi smutno ze go nie widzialamno ale co zrobic
Corin pisze:Dziewczyny mam pytanie, moze nie na miejscu, ale ...
Czy jest możliwe żebym miała upławy tak obfite i na tyle wodniste ze oprócz bielizny mam też mokre spodnie?
mi tylko troszkew wyskoczylo na piersiach ok 3 mies temu i sie cieszylam ze tylko tam... pozniej zobaczylam jeden na udzie... pozniej na drugim udzie... pozniej wiecej na dwoch udach... poznie sie odwrocilam i mialam na tylku ktorych wczesniej nie widzialam bo z regoly nie za bardzo ogladam swoje zaplecze w ciazy
takim cudem mam na cyckach, udach i tylku a tez zawsze uzywalam mega ilosci kremow kazdego dnia, takze trzeba to przelknac jakos 

w sumie nie ma co sie dziwic nie jestem podobna do rodzicow

mam po obu stronach do groma tego cholerstwa
Wisienka a dlaczego dali Ci fenka?nie bylo juz wyjscia?moze kroplowki i np cordafen by pomogl tak jak mi a po nim lepiej sie czuje...
Witam Was wszystkie. Jestem lipcówką 2011, jutro zaczynam 34tc. Mieszkam w Warszawie. Termin porodu mam na 27.07.2011 ale ze względu na rozrzedzoną siatkówkę i aktualne ułożenie Antka - miednicowe będzie cc. Mam nadzieję, że pozwolicie dołączyć do Waszego grona i uda mnie się poznać młode mamy z Warszawy. Buziaki. Ewa
Slyszalam z balsam palmers jest dobry na to dziadostow, stosowal ktos?
Emka ja i brzuch a ten najgorszy, mam wrazenie ze skora zaraz mi peknie, myslalam ze nie bede miala stosujac kremy a tu d...mam po obu stronach do groma tego cholerstwa
![]()