reklama

Lipiec 2011

reklama
oj ja też bym tych czereśni zjadła - nawet z robaczkami - choć na takie w tym roku jeszcze nie natrafiłam.....

od dobrej godziny Mateusz torpeduje mój pęcherz - do najmilszych odczuć to nie należy..... ale się rusza, więc wolę tak niż panikować, że cisza....

Sestina, ja po prostu lubę eksperymenty w kuchni....:) nigdy nie próbowałam, ale chciałabym kiedyś spróbować jakiś robaków - ale na razie szybka wizta w krajach azjatyckich mi nie grozi.... :)

Wisieńko, oby dobre samopoczucie do Ciebie wróciło.

Biedna Gośka, następna się stresu naje przez niezdecydowanie lekarzy, super po prostu…

Ebudka,witaj!

Konwalianko, z tą równowagą, to ja mam podobnie, ostatnio się nie zmieściłam w drzwi od auta, ale na szczęście nie uderzyłam się w brzuch.

Em_cia, u mnie za 1 kg będzie 80 kg;] ale ja już kiedyś ważyłam 105, więc nie jest źle;]

Za chwilę zasnę, o co chodzi z tym spaniem…

psota ja tez 79- tyle ze startowałam z 62 więc więcej przybrałam niz TY;) codziennie się ważę odkąd wskazówka prawie na 80 najeżdża i staram się ograniczac zbędne słodkosci ale słaaaaaabo wychodzi;)

reklama
haha :) Ja muszę uważać z tym obijaniem się o ściany: przedpokój mam w tynku strukturalnym i już nieraz się podrapałam po rękach.. A i w drzwi nie zawsze wchodzę - normalka :D taki słonik w składzie porcelany jestem :]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry