Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
oj ja też bym tych czereśni zjadła - nawet z robaczkami - choć na takie w tym roku jeszcze nie natrafiłam.....
od dobrej godziny Mateusz torpeduje mój pęcherz - do najmilszych odczuć to nie należy..... ale się rusza, więc wolę tak niż panikować, że cisza....
Sestina, ja po prostu lubę eksperymenty w kuchni.... nigdy nie próbowałam, ale chciałabym kiedyś spróbować jakiś robaków - ale na razie szybka wizta w krajach azjatyckich mi nie grozi....
psota ja tez 79- tyle ze startowałam z 62 więc więcej przybrałam niz TY codziennie się ważę odkąd wskazówka prawie na 80 najeżdża i staram się ograniczac zbędne słodkosci ale słaaaaaabo wychodzi
haha Ja muszę uważać z tym obijaniem się o ściany: przedpokój mam w tynku strukturalnym i już nieraz się podrapałam po rękach.. A i w drzwi nie zawsze wchodzę - normalka taki słonik w składzie porcelany jestem :]