reklama

Lipiec 2011

reklama
sestinko alez ja sie wcale nie gniewam i dziekuje za troske :-* ale tak jak napisalam, kazdy wypadek ktory sie moze zdarzyc (nie tylko ten z udzialem zwierzat) jest jak najbardziej powiazany z nasza wlasna odpowiedzialnoscia. U nas byl jakies 2 miesiace temu wypadek, kobita polozyla dziecko kolo okna (nie wiem co za mozg trzeba miec zeby zostawic malucha i isc po cos do drugiego pomieszczenia) i dziecko w mgnieniu oka wypadlo z 1 czy 2 pietra, reszty dokanczac nie musze :/
nie kazdy jest doskonaly i wypadki sie zdarzaja, ze dziecko ci z lozka spadnie, wpadnie gdzies itd.. ale przemyslane sytuacje i ich konsekwencje moga uchronic przed takimi tragediami.

Corin to twoj maz jest dzielnym wysysaczem, okladaczem i masazysta w jednym :-D normalnie cud, miod i orzeszki :-D

Orchi mumijne mneko mnie zabilo :-D :-D :-D takie zmumifikowane z resztkami bandaza :-D

Ostatnia edycja:
Corin no widzisz, czyli małz i po cudzie zapłodnienia może się przydac do czegoś;) a mówi się ze jak dziecko na świat przyjdzie to tatus w odstawkę:)
emka uważaj , bo za te " orzeszki:)" Corin Ci pokarze gdzie raki zimują hahhaha

hahahah to ja wczoraj czytam na glos ta kartke ze skierowania na pobranie probki (na paciorkowce) i pisze :
-nie mozna sie rano podmywac
-nie stosowac zadnych kremow i maci
-nie uprawiac sexu 12 h wczesniej

a moj D sie tak na mnie popatrzyl i mowi: kurde, juz wczoraj chcialem ale ze cie brzych bolal to sie nawet nie zabieralem, a dzisiaj mi czytasz ze 12 h wczesniej nie mozna :-D
i nici z "cieplych krajow" :-D

ahahahhahahah sestina ten filmik to czysta forma przewagi ciala nad umyslem :-D rozwalilo mnie to :-D
teraz mi sie przypomniala sytuacja u mojej babci na wsi, jechal koles na motorze taki pijaniuski i nagle walnal na ziemie i z tylu wyleciala mu siatka z miesem, moj wujek podlecial, wzial sznurek i mu to wiaze a koles mowi: ,,to dla moich dzieci" czworke mial czy piatke,a to mieso cale w ziemi upaprane, ale najwazniejsze sa dobre checi ze strony czlowieka :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry