orchidea_
Dzidziulek kochany <3
Ło matko ale zimnoooo brrr
zmokłam troszku ale już mam herbatkę gorącą i pączulka posilę się słodkim 

silwia naprawdę czasem to wydaje mi się,że ludzie serca nie mają przecież my nie będziemy w stanie łazić po Urzędach i załatwiać spraw dla dzidzi echhh a mąż cyca nie da za nas
no ja po niedzieli dzwonię do Jego szefa i mówię o ojcowskim czy mu się to podoba czy nie cholerka ...
emcia sestinka hahahaa drogi prezent nie ma co taki bilecik
z siostrą mniej kłopotu ale dajcie Julce dychnąć jeszcze Krzynia nie urodziła hahahah
ania powiem Ci,że ma dzieci a facet stary nie jest bo ma niecałe 40lat
widocznie coś mu odbijać zaczęło
a o zabezpieczeniu hmm ja już gadałam z moim bo też myślałam tabletek nigdy nie wmuszę w siebie dla mnie to czysta chemia
więc zostają prezerwatywy i uwaga na to co się robi 

dodi zwalniaj kolejkę 1sza szybciej może się ruszy Rózinka hihi albo wyjdzie przez to zbieranie porzeczek

wisieńka ojj Ty to się masz kurde... a jak pochodzisz to nie pomaga ?? Mi tylko chodzenie pomaga jak skurczyki łapią ,uważaj na siebie !!!
zmokłam troszku ale już mam herbatkę gorącą i pączulka posilę się słodkim 

silwia naprawdę czasem to wydaje mi się,że ludzie serca nie mają przecież my nie będziemy w stanie łazić po Urzędach i załatwiać spraw dla dzidzi echhh a mąż cyca nie da za nas
no ja po niedzieli dzwonię do Jego szefa i mówię o ojcowskim czy mu się to podoba czy nie cholerka ...emcia sestinka hahahaa drogi prezent nie ma co taki bilecik
z siostrą mniej kłopotu ale dajcie Julce dychnąć jeszcze Krzynia nie urodziła hahahah ania powiem Ci,że ma dzieci a facet stary nie jest bo ma niecałe 40lat
widocznie coś mu odbijać zaczęło
więc zostają prezerwatywy i uwaga na to co się robi 

dodi zwalniaj kolejkę 1sza szybciej może się ruszy Rózinka hihi albo wyjdzie przez to zbieranie porzeczek

wisieńka ojj Ty to się masz kurde... a jak pochodzisz to nie pomaga ?? Mi tylko chodzenie pomaga jak skurczyki łapią ,uważaj na siebie !!!