• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

no wlasnie ja musze tak od niedzieli sliweczki suszone wiecej, płatki owsiane, zero czekolady....
aa moja sister rusza na Heinekena - tez bym do 3 city ruszyła - jutro Prince gra
a ja mam kurki ale takie w słoiku, mamcia marynowałam;) może się skusze

Ostatnia edycja:
reklama
ja nigdy nie była na Open'er..... że się tak po staroświecku wyrażę, że wyszalałam się na koncertach w czasach młodości.... ale na Prince bym pojechała......

właśnie wpadł mój szwagier z info, że Zuzia - Jego córka się nie dostała do wymarzonego gimnazjum - jedna z najlepszych w szkole, z testu miała 35 pkt na 40, śrdenia 5,5 i jest 8 na liście rezerwowej - no dziecko jest załamane..... mieli dziś jechać nad morze, ale zostaną do poniedziału, żeby interweniować.... mam nadzieję, że to coś da, bo dziewczynka na prawdę bardzo ambitna......

A mi zaczął czop schodzić, pewnie ta reszta jest taki bardziej brunatny i dużo go więcej niż za pierwszym razem. Zaraz idę na spacer bo boję się, ze znowu nic z tego nie będzie. Trzymajcie kciuki niech się rozkręci w koncu

wisieńka rozkręcaj się! powodzenia
balkan ja uczę w liceum i gimnazjum- może użyję uroku osobistego hehe ale żarty żartami- dziecko na pewno przeżywa, musiała wybrac bardzo dobrą szkołę skoro taka konkurencja...

19:00! Trzymamy kciukasy za Wydrunię!!!

Haniad, no 2 tygodnie, to jeszcze szmat czasu;) Mój organizm się specjalnie odejściem koreczka nie przejął, hehe;)

Ania, zjadłam, za radą Marzenki, lody, pocisnęłam go troszkę i ciut się ruszył, mam nadzieję, że wieczorem zacznie się dzikie szaleństwo. M. ma z nim taki wieczorny rytuał męskich rozmów;)

Sestinko, nasze maleństwa się ze sobą dobrze ,,dogadują”, prawda? ;)

Balkan, Sestinka, ja postanowiłam wczoraj, że przestaję jeść pędzące pokarmy, żebym w razie czego małego nie… wiadomo co nie zrobić;)

Wisieńko, trzymam kciukasy, żeby już Cię ruszyło, bo się wykończysz kochana.

Ostatnia edycja:
Wisienka, zaciskam mocno kciuki, żeby się u Ciebie rozluźniło.... :)

Sesti, szkoda, że nie jesteś w Warszawie, bo oczywiście szkoła pozamykana na 4 spusty i nikt nie udziela żadnych informacji...... a nie mamy znajomości wśród ciała pedagogicznego.... ;) a czy to dobre gimnazjum... nie mam pojęcia, pewnie będę na czasie za 13 lat, o ile nie będzie kolejnej reformy.... :/

psota lewatywkę jednorazową do uzytku domowego sobie kup i jak cos bedziesz przeczuwac do zaaplikujesz i w domu jeszcze bedzie po sprawie - wlasnei odwrotnie, muszę sie oczyscic bo ostatni tydz folguje sobie oj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry