• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Sestinko, w moim szpitalu robią lewatywkę na życzenie. A ja, to chyba bym musiała codziennie teraz robić w domu, hehe;) Chociaż mnie od wczoraj tak czyści, że i lewatywa nie jest potrzebna;)

reklama
w szpitalach owszem robią ale nie ma to jak komfortowo na swoim kibelku nie;)? mówisz czyści.... hmmm ja juz nic nie mówię;)
balkan tak czy siak trzymam kciuki za małą

Psotko to juz sie okaze czy cie nie przeczyszcza lewatywa

Wisienko po schodach duzo ponoc trzeba chodzic tylko ja sobie tego nie wyobrazam bo jak wejde do siebie to oddechu złapac nie umiem uff

Wydrusiu kciuki mocno zacisniete

Witam wieczornie. Ciekawe czy przepwiedzialam wisience ze jutro juz bedzie miala pozamiatane, hihihihi. Oby tak.

Sesti, ja dzis tez sie wynudzilam za wszystkie czasy. Wylezalam caly dzien w wyrku, az mnie wszystkie kosci bola :-)

Zaciskam kciuki za wydrusie. Jesli zaczeli o 19.00 to juz za chwilke powinna zobaczyc i uslyszec swoje malenstwo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry