• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

sestinka suwaczek sie zacznie martwic i swiecic czerwonymi lampkami alarmowymi :-D :-D :-D
anulka dzieki :-D ale no w sumie racja ze odlicza dalej bo skad niby ma wiedziec czy maqnio urodzila czy nie? :-D chyba ze ma jakies super nadajniki :-D

maqnio kochana nie gniewaj sie na mnie za te zarty, Rozia juz czycha zeby CIE WCIAC z zaskoczenia :-D po cichaczu :-p

reklama
Niby na 29 lipca ;) Ale mam jakieś przeczucie, że prędzej będzie :) Oby bo już mam pomału dosyć tego ciężaru i w ogóle...Ale czego się nie robi dla.....
A Wy jak tam się czujecie?

Psota, Ania ja bym chciala takiego jak ten najmlodszy bo sredni strasznie cwany:-D
Emka patrz jakie extra suwaczki wiedza ze stac nie moga bo Maqnio zatrzymala kolejke:-D
Kamisia ja sie czuje jak molody bog a wlasciwie bogini, nic mnie nie boli potrafie 5 godz chodzic po miescie i wtedy tylko nogi bola:-D

sestinko mialam to samo napisac :-D jak baby w 9 miesiacu :-D
Psotko musisz wymyslec sposob zeby pokazac Davidkowi kalendarz, bo wiesz... on przez skore nie widzi.. :-D
a suwaczki sa cwansze od nas :-D

ej lacchencje ja zmykam do baru bo moj D juz na mnie czeka, buziole i trzymam kciukasy za Wisienke zeby bidula sie juz rozpakowala, bo takie meczarnie przechodzi :*

Sestinko, Odę do radości teraz słucha z racji rozpoczęcia dzisiejszej prezydencji, w końcu ma matkę politologa, hehe;)

Em_cia, jak już będzie 15 lipca, to wpierniczę kartkę z kalendarza;) :P

Kamisia, sampoczucie różne, ale chyba tutaj nam się humorki poprawiają;)

Ostatnia edycja:
Sestina :-D chyba wszystkie mialysmy to na koncu jezyka:-)

Kamis moje przeczucia porodowe jak dotad sie nie spelniaja, mam nadzieje ze u Ciebie bedzie lepiej;-)

psota sestina ma dobry pomysl z tym budzikiem. Brzuszki zywo reaguja na glosne odglosy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry