• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
To ja już się wyspałam... cholera jakiś głupi sen mnie obudził i tyle ze spania.

Gratulacje dla Wyderki, ma już małą Lilkę, eeh ale cudnie, i te włoski czarne :-)
Dodi wieczorkiem nie wpadła to może mała jednak postanowiła być punktualnie i coś się rozkręciło. ;-)
Wiśnia, Tobie się to się należy już urodzić przez te dolegliwości, albo rozdziel każdej po trochę będzie nam lżej.
Kociatka, a jaką sukienkę kupiłaś? Pochwal się :)
Mailuj, myślę, że prezent będzie trafiony, i Nika się ucieszy

U mnie dziś zapowiada się kolejny deszczowy dzień, szkoda bo wybrałabym się z M, na jakieś spacerki, może zoo albo cuś...

A jeszcze chciałam zapytać. Jak macie skurcze (moje nie są zbyt bolesne) to odczuwacie nagle zalewającą falę gorąca? Bo u mnie tak prawie za każdym razem, skurcz idzie od dołu ku grze brzucha i czuje jak z każdym cm wyżej jest mi coraz bardziej gorąco.

Ostatnia edycja:
Hej mamuski, wlasnie dostalam smsa od wisienki, wrzucilam na watek. Wszystko wyglada na to ze na swiat szykuje sie kolejna krolewna :-) trzymajcie kciuk.

witaj danuska, witajcie lipcóweczki

my tez już na nogach, dzisiaj jestem padnięta..mały niespokojny cala noc a ja czuwałam aby nic się nie działo.. podejrzewam ze to znowu brzuszek..teraz na cycu siedzi i co jakiś czas postękuje, aż mi się serce kraje..

kociatka.
. statystyki są okrutne.. cc dwa razy więcej niż sn:szok: no a przecież przetarłam szlaki:-D
witam nowa koleżankę

wisienko,trzymamy &&&

hej Bable!!!

no i jestem przeterminowana....siet!

wisienka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciskamy!! pewnie juz dzis Emisia zobaczy świat, super!!!!
konwalianko jeszcze sn przegonia cc- -zobaczysz:-)a Tymulek biedny tak sie musi meczyc, buziaki dla skarbeńka :*

a i foto Małej Wyderki na wątku :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki porannie :-)

Wisienka &&& mocno zaciśnięte!

Doczytałam, że troszkę z Was pochodzi z okolic Torunia :-) Ja urodziłam się w Brodnicy, pierwsze lata życia mieszkałam niedaleko Brodnicy a większość mojej rodzinki mieszka w Toruniu. :-) Jaki ten świat mały.

Obecnie mieszkam w Legnicy, ale tutaj chyba nikogo z Legnicy nie ma :-(

Jeśli chodzi o skurcze to nocka spokojniejsza od 3 poprzednich ale od rana zamiast się wyciszyć to bolą coraz bardziej ale zero regularności, więc standard.

Miłego dzionka :-)

reklama
Cześc Brzuchatki :-)
Córeńka Wydrusi sliczna :-) Widzę,ze Wydrusia jak ja ma od rana powera. Ja po porodzie NIki wstałem o 5 i pobiegłam sie kąpać. W powie drogi padłam. POłozna okrzyczała mnie, potrzymałami nogi do góry i............ pobiegłam dalej bo miałam zaraz dostac dziecko ;-)
Wisienko trzymam kciuki @@@@@@@@@@@ Tobie szczególnie ulży jak ta ciąża w końcu się skończy ;-)
Marzenko jak Misiowi w pracy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry