reklama

Lipiec 2011

reklama
no tak mi napisala ze nie zielone tylko ciemniejsze i bardzo smierdzace byly... zapach podobny do zepsutego jajka tez nie wiem jak to mozliwe:/ jeszcze to w przeciagu paru godzin...

jak lezalam w szpitalu jedna byla tydzien po terminie i miala zielone wody ale to lekarze ja wsrzymywali i jeszcze na nia zgonili... zielone rozumiem ale ze gnija to nie slyszalam o tym...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
coś mi się kiedyś obiło o uszy, że łożysko ze starości może być właśnie takie jakby zgniłe... i może stąd takie wody

dziewczyny, czy któraś z was rozważa zakup chusty do noszenia? albo już taką ma?

ja jak mialam ostatnio usg tydzien temu lozysko mialam III stopnia a laska co miala termin na drugi dzien jeszcze II stopnia tez troche dziwne...musialybysmy lezec caly czas pod maszynami....

anulka to akurat nic dziwnego, tak może być, bo łożyska starzeją się w różnym etapie u różnych kobiet, niektóre w ogóle nie osiągają III - ja też mam II stopień

Cześć Dziewczyny!

Ja dzisiaj tak późno, bo tpsa od rana z awarią się nie mogła uporać…

Rano pojechałam do internisty zapytać o ten wynik posiewu, lekarz powiedział, że to żadna bakteria, musiałam źle pobrać próbkę do badania, dotknąć skóry, albo coś w tym stylu. No ale żeby mieć spokojne nerwy oddałam jeszcze raz mocz na posiew.

Widzę, że humorki wszystkie mamy dzisiaj średnie, ja wyglądam fatalnie i tak też się czuję;) Jestem cała napuchnięta, mam mega parcie na krocze i czyści mnie strasznie, uroki 9 miesiąca… Jeszcze Dawidek jakiś taki niemrawy, mało się rusza, już chciałabym go zobaczyć i usłyszeć, że jest ZDROWY i będę najszczęśliwsza na świecie. Nerwy mam straszne.

Trzymam kciukasy za wizytujące mamusie! Ściskam wszystkie!!!

Ostatnia edycja:
a co tu dzisiaj taka cisza?

rodzicie kochane?:tak:

mam pytanko, kiedy z maluchem udać się na pierwszą wizytę do lekarza - pediatry? macie jakieś doświadczenia w tym zakresie?

reklama
no właśnie planuje jutro wybrać się do pediatry, mnie położna nastraszyła i chce to skonfrontować u lekarza z jego zdaniem, więc dziękuję za informacje margeritko, teraz przynajmniej wiem, że się nie wygłupię jadąc z 2 tygodniowym maluchem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry