reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2011

Ja też nie spałam. najpierw nie mogłam spać do 2, razem nie spaliśmy, a potem nie spałam od 5. Ale myślałam że to w związku z moimi problemami. Teraz siedzę w pracy (ledwo siedzę), i słyszę że dziewczyny też nie spały. Chyba jakaś dziwna noc była, do tego drastyczna zmiana pogody.

Ostatnia edycja:
reklama
ja sie obudzilam 2 razy ale szybciutko zasnelam. Zasypiam na kolderce bo mamy tak goraco w pokoju wieczorem, no ale w nocy sie troszke ochladza bo grzejniki przestaja grzac, wiec na spiocha sciagnelam z mojego D kolderke i tym kacikiem z jego strony sie przykrylam, a on bidok nie mial sumienia ze mnie sciagac i taki zmarzniety sie obudzil :-D ale jestem niedobra, nawet tego nie pamietam ^^
Corin trzymaj sie jakos, koledzy twojego to juz chyba nie tak wazne wydarzenie jak mama, wiec powinnas miec wiecej spokoju i ukryc sie gdzies w rogu :-D . Nie bedzie tak zle, pozniej sobie odpoczniesz :-) a na bezsennosc nie probowalas napic sie naparu z melisy przed snem? pozdrawiam :)

Dziewczyny możecie mi przypomnieć co brałyście na ból gardła? Szukałam w wątku o przeziębieniach ale nie moge znaleźć a coraz bardziej mnie bierze...

Corin wizyta tych mam chyba będzie cięższa niż sami koledzy. Trzymaj się.

Niom ja mamy dzieciaków to nie da rady,... Ale wierzymy w Ciebie, że dasz radę!
Co do nocy.... to też jakoś nie moglam zasnąc walalam się z boku na bok a najgorsze ze niby powinno się spać na lewym a mi szybko ręką drętwieje nawet jak leżę na plecach.... to czasmi czyje mrówki w ręku i 2 palcach wrr... a lubie spać na prawym boku a ponoć nie zdrowo. Jeszcze śpie tak lekko na brzuchu, ale powoli trzeba to zmienić. Podsumowując moja noc tez nie byla super, chyba cos bylo w gorze ze tak sie meczylyśmy.....

reklama
mi po 2 dniach czulam rożnicę moze dlatego ze juz u Ciebie bardzo polecialo preziębiebienie a pijesz 3 razy dziennie?? ja powiem tak ze pilam tylko go a tych tabletek wiezlam tylko 1szt. i starczylo teraz lekko kicham.... ale jest ok bo chodze cacly czas wszedzie i do pracy z dzieciakami... wiec oby one nie zarażaly... a teraz 4 dni week wiec siedze w domku. Na noc miod maselko mleko i czosnek....
aaa wlasnie ja 3 dni pod rzad na noc jadlam sos czosnkowy wlasnej roboty i ziola do jedzenia moze dlatego tez inaczej...... lub po prostu każdy organizam jest innyyy.. życzę zdrówka!

Do góry