• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Może w przychodni położną jak masz poprosiłabyś o masaż szyjki i cuś by się możliwe,że ruszyło ;)
malamii poczekaj na mnie ja też zaraz znów wyruszam w trasę zakupową :-D posapiemy na tym upale we dwie :-D

Jaka ja niezdara się ostatnio zrobiłam.. to że obijam się po ścianach to już wiedziałam, ale ostatnio to nawet pić normalnie nie potrafię, ciągle się zachłystuję :/ Masakra!

Wczoraj jadąc na wizytę byliśmy świadkiem, jak kierowca przed nami dostał ataku padaczki.. Zadzwoniliśmy na pogotowie. Jestem wrażliwa na takie widoki i oczywiście w nocy śniło mi się pełno jakiś dziwnych rzeczy :/
M.in. urodziłam bliźniaki, dwie małe jaszczurki.. które potem wyglądały jak nektarynki obrane ze skórki (ja je z tej skórki obrałam!! po czym włożyłam z powrotem do tych wydrążonych skórek :/) Chyba specjalistom od interpretacji snów ciężko byłoby coś powiedzieć o tym moim..

A tak na marginesie to przez ostatnie 3 tygodnie przytyłam 5 kg!! Załamać się można, a tak ładnie się trzymałam - już mam +16..

Ok, zbieram się na zakupy chociaż nie wiem czy długo wytrzymam bo ukrop niesamowity :/

hej robalki.
widze, ze niezbyt ruchawe dzisiaj to nasze forum :-p

dodi a probowalas activia z suszonych sliwek wypic pol szklanki z samego rana? mozna jeszcze doprawic przegotowana, ciepla woda.
Platki owsiane tez robia swoje ale musisz po nich duzo wody pic zeby nie bylo odwrotnego efektu. Ja tam zjadam platki z mlekiem z rana i od razu mnie przeczyszcza, wieksze problemy mialam w 6 miesiacu niz teraz, moge powiedziec ze teraz w ogole nie mam problemow z WC, regularnie z rana po platkach chodze, a czasami jeszcze na wieczor, az sama jestem zdziwiona.

orchis papapa :*
a co do maqnio to radzilabym zeby jej szybko i duzo pokarmu naplynelo bo wykarmic Rozinke to nielada wyzwanie :-D przeciez ciasteczko potrzebuje dawki miesiecznego dziecka :sorry2:

Hej ciężaróweczki:-p widze ze nastroje macie podłe... nie dziwie się .
Madzia napisze Ci na pocieszenie ze ja tez wnic sie nie mieszcze chodze w ciuchach ciążowych:confused2: brzuch jak w 5 miesiącu:-D no ale trzeba odczekać nie ma ze boli.
Ja dziś niewyspana moja Olinka budziła mamcie chyba z 1000 razy:confused: ...wczoraj byłysmy na wizycie patronażowej w przychodni i mala podobno zbyt mało przybrała na wadze mi sie wydaje ze w normie no ale coż...... więc Olinka wzięla to sobie do serca i ssała srednio co połtorej godziny:eek:

Mnie też już dołek jakiś łapie i wszystko mnie denerwuje, oj będę dzisiaj wredna, a tego nie lubię bo zawsze na kogoś nakrzycze bez powodu w takie dni.

Próbowałam wczoraj masowac sutki jak mówiłyście, i w tym czasie rzeczywiście brzuch się mocno spinał, ale już pół godziny później wszystko przeszło. Już przestaje wierzyć w te sposoby rozkręcenia akcji...

Trzymam kciuki za Balkan &&&&&&&&&&
Ciekawe czy ktoś jeszcze się dziś rozpakuje, bo na razie się chyba nie zapowiada :dry:

Dodiś, tulę kochana, :* :*
Orchi, w Tobie tyyyle optymizmu :) wczoraj słuchałam reagee cały dzień na poprawę humoru, ale jak widać nie pomogło :P

Zbieram się gdzieś na spacer czy cuś, wpadnę wieczorem :) miłego dnia dziewczynki

MArgaretko, Twoja Olinka jest śliczna, nie mogę się na nią napatrzeć, ucałuj ode mnie słodziaka :*

Ostatnia edycja:
reklama
margerita ja czekam na położną bo nie wiem co i jak z wizytą. a już bym chciała małego zważyc bo je co 3-4 godziny i maxymalnie ssie 30 minut wiec nie wiem czy sie najada i czy prawidłowo przybiera.
rejestrowałam dzisiaj małego na badanie bioder... na 27 września :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a badanie trzeba zrobić między 4-6 tygodniem wiec koniecznie trzeba zarejestrować prywatnie . jeszcze badanie słuchu dopiero na 29 sierpnia - ku*** szok:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry