• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

no ja czekam jeszcze na ten sab simplex i wtedy też dam małemu.. hmm z ta alergią to muszę sprawdzić..niby mało jem nabiału (mleko do kawy, jakiś serek co jakiś czas), ale wyeliminuje całkowicie i zobaczymy

reklama
Konwalijka - nie mam pojęcia......Ale tak sobie o Tobie myślę.....a co Ty pijesz? Jaką wodę?

Dziewczyny, byłam w toalecie, siku tylko. Wytarłam się (sorki za dokładność) wstaję, a tu mi na gacie kilka kropli padło...ja z wrażenia nie wiem co zrobić...Wybaczcie jeszcze raz za dosłowność - ale to co kapnęło, to na pewno nie mocz, inny zapach. Połozyłam się, nic się nie dzieje. Siedzę, nic. Minęło raptem kilka minut, założyłam nową wkładkę i pójdę sprawdzić co i jak. Skurczy zero....Szkoda, że majluj już nie ma....Oby szybko jej poszło :) Boli mnie oczywiście teraz wszystko........

Kkasiulka, ja tak mialam wczoraj i jak widzisz nic...

Dzis chodze tam i spowrotem po schodach (uroki domku) i czepiam sie malza o wszystko, prowokacyjnie... W koncu nie wytrzymal i pyta co dzis taka upierdliwa jestem, a ja mu na to ze wymyslilam sobie ze jak sie poklocimy i nerw mnie chwyci to moze cos ruszy... No i doopa, juz na niego nic nie dziala, kazda zaczepke traktuje z usmiechem i twierdzi ze swir jestem, a ja tylko chce urodzic, no...

kasiulka wodę niegazowaną nałęczowiankę, ew. inkę lub kawę zbożową, czasem herbatę wypiję..

mailuj mówiła, ze albo wkładką sprawdzić czy wody się sączą albo ligniną (tak u mnie sprawdzali na ip), powinnaś chodzić min. 20minut

hehe corin - dobre:)

Ostatnia edycja:
Hej!Konwalianka ja tez mam problemy z karmieniem małego,ale nie podaję mu żadnych leków,połozna powiedziała,ze tak małe niemowlaki nie mogą przyjmować żadnych leków bez wiedzy lekarza,oprócz wit d3.U mnie jest taki problem,że mam za mało mleka i niestety muszę dokarmiać butlą.

mimi hej Mimi, jak się czujecie?:-)
Mi w szpitalu zabrali Stasia w pierwszej dobie pod lampy (koszmarna żółtaczka) i 2 doby karmili tylko sondą:no: No i mały nie chciał ssać a mi całkiem zanikła laktacja. Jednak po trochu ściągałam laktatorem, często przystawiałam małego i już od tygodnia jest tylko na piersi. Ale na początku to była koszmarna walka.

Ostatnia edycja:
Corin - nic. Albo mi się wydawało, ale nie sądzę, albo poleciało co innego.....Tylko co ;-) Nieważne. Trochę się przejęłam i od razu wszystko zaczęło mnie boleć, ale nic więcej nie leci, więc to chyba jakis fałszywy alarm. Postanowiliśmy jechać na lody ;-) Jakby co - wszystko mam spakowane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry