reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Cześć dziewczynki,
ja też jeszcze w dwupaku. Już mam dość, czekam jak na szpilkach:(
Rozwarcie na 3 cm mam od dwóch tygodni i nic:(
Idę dziś do ginekolożki, ciekawe co zaobserwuje. Jak do niedzieli nie będzie akcji mam iść do szpitala bo termin na 16.
Och ciężko już, i jeszcze te diabelne upały:(

Dziób no ja też trzymam kciuki żeby Ci się dziś lub jutro zaczęło:)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
Ale się pozmieniało - zupełnie inne tematy niż jakieś 2 tygodnie temu, póki co dla mnie inny świat.. :p
Ale mam nadzieję, że szybko dołączę do grona rozpakowanych :)

Super, że coraz więcej dziewczyn już w domu z bąblami - trzymam &&&&&& żeby problemów i rozterek było jak najmniej!!

Ja dzisiaj o 20 idę do szpitala na usg, ktg i przegląd :) Ciekawa jestem czy wyjdą mi jakieś skurcze, ale jeszcze bardziej jestem ciekawa wagi mojego szkraba.... Dam znać. A teraz zbieram się na zajęcia oddechowe do SR.

emka, Twoja mała jest tak podobna..do mojej siostry, że jestem w szoku!:szok: moja siostra też ma gdzieś podobne zdjęcie a i faktycznie szopy na głowie nie ma:-D bardzo ładna
NIl synek aniołek..

trzymam kciuki za wizyty

a mój mały niebardzo lubi spać w łóżeczku.. najlepiej na rękach u mamy..ew. w wózku..

dziewczyny karmiące piersią -- dajecie maluchom herbatkę koperkowa tą od 1 tygodnia?

Witam ja dzis pozalatwialam sprawy urzedowe, mama przyjechala pilonowac malego a jak sie okazalo caly czas spal:-Djest bardzo grzeczny spi i je;-)
Konwalianka ja nie podaje, bylam ostatnio w aptece pani mi proponowala bo malego czasami boli brzuch ale kupilam sobie, mu moze bede dawala ale za jakis mies, zobaczymy:-Dco o macicy ja wogole nie czulam obkurczania:zawstydzona/y:ani razu mnie nie bolala, ddzis minal tyz a ja normalnie siedze:szok:moze to przez to ze mam tylko jeden szew
Emka, Nil sliczne dzieciaczki:tak:
Dziob ja bym sie bala tyle po terminie, ja bylam 5 dni po i wody mialam zielone:wściekła/y:
Trzymam &&&&&& za wszytstkie rozpakowane i te wciaz czekajace:-)

Albo znow sie myle, albo mi sie wody sacza. Zalozylam wkladke, pamietacie jak mailuj pisala, jak rozpznac po zwyklej wkladce czy to wody?
No i skurcze mam znow od godziny i 15 minut, co 15 minut z zegarkiem w reku.

Znow sie zaczynam nakrecac.

Poki co siedze w parku z mlodymi i czekam na rozwoj.

Albo znow sie myle, albo mi sie wody sacza. Zalozylam wkladke, pamietacie jak mailuj pisala, jak rozpznac po zwyklej wkladce czy to wody?
No i skurcze mam znow od godziny i 15 minut, co 15 minut z zegarkiem w reku.

Znow sie zaczynam nakrecac.

Poki co siedze w parku z mlodymi i czekam na rozwoj.

Po zapachu? Kolorem bym sie nie sugerowała.....No i skurcze....chyba cos się zaczyna - w końcu jutro 15 i pełnia!

Ja rozmawiałam dziś z bardzo fajną osobą, pielęgniarką, bardzo wysoko postawioną, powiedziała mi, że lekarze sami nie będą chcieli ryzykować i raczej sami będą chcieli robić cc. Od razu widzę świat w innych barwach, uspokoiłam się i czekam na aż Milenka zdecyduje się z nami spotkać :-)

Ciągle mam nadzieję że to się stanie w przeciągu 24h. Brzuch pobolewa i czuję sie inaczej niz przez ostatnie tygodnie. Może namówie Żaba na małe co nie co? :-D Jak mały by się urodził 15 to zrobił by chyba najlepszy prezent dla babci na urodziny:tak:

reklama
A maja jakis zapach? Jak siedze to czuje sie jakbym miala okres, czuje jak mi kapie :confused:

Az sie boje nastawiac bo moze to jakies obfitsze uplawy

Edit:

Zadzwonilam do gina, powiedzial ze za godzine mam sprawdzic wkladke jak bedzie mokra, mam zalozyc nastepna i jak znow bedzie mokra po godzinie to wymienic na czysta i przyjechac do szpitala.

Edit2:

Skurcze co 10 min i chyba sie nasilaja, zbieram sie z parku do domu.

Ostatnia edycja:
Do góry