silwia84
Fanka BB :)
Corin oby sie cos ruszylo. u mnie cisza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Był basen i posiedzenie w gorącym jacuzzi, był spacer, był sex, było szczypanie po brzuchu, masowanie sutków i ostre jedzenie. NIC NIE DZIAŁA!!!!! 
trochę mnie to irytuje....
Mój mały niestety ma tak cały dzień - chyba dlatego mogę się wyspać w nocy bo on po prostu cały dzień szaleje. Wszyscy są w szoku na mój falujący wiecznie brzuszek, ale już nie patrzą z obrzydzeniem jak na początku tylko się usmiechają :-) chyba wolałabym, zeby miał włączony nocny tryb - takie3-4 godzinki niż caaaaały boży dzień... 
na twoim miejscu bym w ogóle nie odbierała i się nie tłumaczyła z niczego - nie odbierałam i tyle, bo mi się wstać nie chciało :-) wtedy jak odbierzesz to przynajmniej nikt nie będzie narzekał i marudził.
Dobranoc i do jutra!!