reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

No i jestem, u mnie jak zwykle :-(
Skurcze szalaly do 4. Probowalam spac i choc byly na tyle bolesne ze mnie wybudzaly to kolo 4 zaczely sie rozmywac az w koncu wszystko przeszlo.
Zalamac sie mozna, jedyne co mi zostalo to mega zmeczenie i niewyspanie...

reklama
Dzień dobry kochane ..u mnie chyba się zaczęło :-D:nerd: cuś mi leci różowego z domieszką strzępków krwi bóle minimalne ale czekam jeszcze ... mąż oczywiście nie da rady dziś już wolnego wziąć cyrki świata hahaha

witajcie porannie. Mały kopał całą noc, lało jak z cebra. dobrze ze burzy nie było. dzis pełnia wreszczie, zobaczymy jak zadziała na dwupaki. :p
Ostatnio jak byłam u fryzjera t o z nudów przeczytałam horoskop i pisało ze 22 spotka mnie ogromna radość, najpiękniejszy prezent.....No ciekawe ciekawe. a na początku z kazdego usg wychodziło mi ze 22 mam termin.
Corin bidulo, Ta Twoja Ewcia to niezły gagatek, drażni się z Tobą notorycznie:)
Orchi, trzymam kciuki za pomyslne rozwiązanie.
Mam pytanie, dziewczyny, jak skończy się już lipiec, to wywalą nas z forum? bo wiem ze zakładałyście jakąs grupę chyba, ale nie jestem zorientowana.I jescze jedno- czy powinnam wziąć małemu kosmetykin do szpitala, bo kieruje się dwoma listami, i w kazdej pisze co innego. a jesli tak, to nawet spirytus do pielęgnacji pępka? bo nieco mnie to zadziwia.....Jadę oddac mocz na badanie, pozdrawiam mamuśki i dwupaki. papa

mala monis ja nic takiego nie biorę tylko sudocrem spakowałam ale ponoć też niepotrzebnie bo mają tam... i 3mam kciuki za 22 !!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&
No i ja lecę koło siebie zrobić z razie W i może prześpię się coś jeszcze chociaz emocje mną targają ,że hohoho :-D

Może we dwie dziś urodzimy ale by było :-D nie zasnę ....
Hmmm może tak mam po antybiotykach a ja myslę,że to początki początku porodu ???:baffled:

Ostatnia edycja:
Orchi oby, czasem sie to wie ;-) a czasem odstawia maniane jak ja :baffled: (az mi jest glupio przed wami) za pierwszym razem moze to trwac dlugo wiec pewnie zdarzy wrocic z pracy. Michalinka przeciez nie wytnie rodzicom takiego numeru zebyscie nie mogli byc wszyscy razem w tak waznym momencie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki za miłe słowa,,,narazie sobie cuś leci ale nie panikuję bo bóle są ale ledwo odczuwalne (bynajmniej dla mnie) Niooo tylko mąż dopiero wraca o 19.00 dziś :baffled: żaden Go nie chce z budowy przywieźć :-(
Eeee tam wcale głupio niech Ci nie będzie !!!! Przecież każda z nas w jakiś sposób to inaczej przeżywa i chciałaby już utulić maluszka :*:*:*

Do góry