• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

oj widzę, że ta zabawa w podnoszenie to i u mnie jest..ale ja w nocy idę na łatwiznę i śpię z małym..nie wyobrażam sobie wstawać, a tak tylko przekładam małego z jednego boku na drugi, wpycham cyca i niestety oboje odpływamy..

ja wpsikuję tą sól, ale z nieco dalszej odległości, mały się nie skarżył :)
zaczęłam dzisiaj podawać biogaję i gripe water, dodatkowo mój mały wygląda jak biedronka, bo ma twarz w białe kropki (mam robioną maść na te jego wypryski); też zacznę jeść kminek i podobno rumianek można pić, więc może i to zacznę..
Magia u mnie biogaja kosztuje 39zł

u nas mały obudził się o 4 i tradycyjnie, do 6 płaczki, prężenia..zrobił z 4 kupy, później 30min przerwy i kolejne 2 kupy.. teraz śpi od 2h ale już pojękuje i podkurcza nóźki.. już mi się serce kraja..a co dopiero później..ech..

u nas mały dostał pesel - pełnoprawny obywatel:-D

gratulacje dla Danuśki

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane!

U nas noce jak narazie spokojne, za to w dzień sobie troszke malutka pozwala he.. jak nie kupa to jej sie uleje, jak ją przebieram z kupki to nasika na przewijak i cała do przebrania, wtedy ją położe i znowu slyszę że kupke wali...i tak w kołko...wtedy znowu kiszki puste i głodna heh, po kąpaniu też standardowo siku na ręcznik he

AA i zapomniałam wam napisać... moje dziecko ma już oficjalnie imię : BIANKA, ADRIANNA..

widze że Corin mnie wyprzedziła z smsem od Danusi, bo wczoraj wieczorem już nie dałam rady wejśc..

dodi, konwalianka, heh jak was czytam to geba mi sie smieje, bo to tak jakbysmy miały jedno i to samo dziecię:):):) moja Małutka ma rewolucje zołdkowo-jelitowe, bo musze ja dokarmiac mm, bo to co w piersiach jej nie wystarcza, do tego herbtka koperkowa i zoładeczek czasem sie buntuje...a i siku po kapieli na recznik - standard:)

Witajcie:-)
U nas marudy od wczoraj, ale bez kolki na szczęście. Maruda przed kupą, maruda na rączki, maruda przed zaśnięciem.
Konwalianko no to dużo taniej macie w Waszej aptece. A kupki u nas są jakby rzadsze, ale nie wodniste, mają mniej grudek, ale nie są żółte jak jajecznica tylko takie żółte z zielonym i beżowym:-) Super opis jak o barwach jesieni;-)
Corin dawaj tu do nas jak najszybciej na te rozmówki o kupkach:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro!
Danuska Gratulacje!

My też już mamy pesel:-) A teraz wio po becikowe:-D

dodi maqnio u nas siku na ręcznik po kąpieli oraz kupka:-) Może pół dnia nie zrobić, a w ręcznik lub świeżo zmienioną pieluchę od razu:-D Taki z niego higienista:-)

Staś od wczoraj świadomie się uśmiecha Dziś włączyłam mu pierwszy raz pozytywkę nad łóżeczkiem. Jak się pięknie uśmiechnął. Szkoda, że nie miałam aparatu pod ręką.

Ostatnia edycja:
magia witaj kochana u nas tez marudna pełną gębą a i kupki takie jak jajecznica, tylko zauwazylam ze jakby bardziej geste były.
dodi na imionka piekne wybralicie, nareszcie!!!!

maqnio, ja w dzień też musze ją przynajmniej raz dopełnić mieszanką, bo w nocy normalnie sie najada i spi.. mówie Ci, niby grzeczniutka, malutko placze, prawie wcale..ale jest taka absorbujaca że jesc musze w pospiechu heh

herbatki jeszcze nie probowałam jej podawać, a dajesz jej smoczek? bo ja juz probowałam, czasami zassie i chwilę sobie cyca, ale na dłuższa metę nie bardzo..

maqnio, mnie dzisiaj syn załatwił mocniejsza artyleria jak go przewijałam..pupa już czyściutka, ja jedna ręka pod pośladki aby nieco podnieś i wsunąć świeżego pampersa a tu masz - kupa.. ech:-)

reklama
konwalianka, tak tez mi sie zdarzyło już hehe..normalnie armata poszła, prawie ze na moja bluzke heh, małż jak to zobaczył to nie mógł sie nadziwic, jak z takiej dupki małej może tyle wylecieć heh
A kupki piekne jejeczne, grudkowate:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry