Dzięki Dziewczyny Dam mu tę wodę koperkową. Teraz czytam, że powinno się dawać sab simplexu 15 kropli przed każdym karmieniem. Ja podawałam 3-4 razy dziennie. Jestem wycieńczona. Nosiłam go na rękach ze 2 godziny, bo kolka wróciła. Ryczeć mi się chce. Teraz śpi jak mysz pod miotłą, więc na razie się też nie kąpiemy...
reklama
Miczka
Fanka BB :)
Magia bidulko ale się namęczycie oboje. Spróbuj może ten sab simplex dawać tak jak pisze - przed każdym karmieniem.
A mój dalej wojuje, wykąpany, najedzony a spać nie chce. Martwi mnie to już, że on tak mało sypia. Przecież jeszcze miesiąca nie ma, powinien głównie spać...
A mój dalej wojuje, wykąpany, najedzony a spać nie chce. Martwi mnie to już, że on tak mało sypia. Przecież jeszcze miesiąca nie ma, powinien głównie spać...
Była kolejna masakra. Już nie mam siły. Dałam mu trochę Plantexu, bo miałam w domu. Z butelki nie chce pić, a z łyżeczki mało. Nie potrafię patrzeć jak on cierpi. Dość długo jak na niego (parę godzin) nie zrobił kupy. Może to przez to? Ale w żaden sposób nie daje się sprowokować do zrobienia kupki.
konwalianka
Mały bąbelek
jeśli normalnie je, nie masz co się martwić brakiem kupy, na piersi nawet dwa dni może nie mieć, mojemu się teraz przestawiło i w nocy nie robi kupy, dopiero rano, a wcześniej potrafił 2 razy i w nocy zrobić - nic się nie martw
moja robi kupki caly czas i wlasnie jak nie robi ok 3 h to sie meczy strasznie i trzeba jej pomagac masazami i uginaniem nozek, a jak w koncu wylatuje to nastaje bloga cisza i mala odplywa..
Magia probowalas tych swiczen z uciskiem nog do brzuszka? mojej automatycznie wyskakuje wszystko z srodka..
!!!!! COrin trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo, odezwij sie jak najszybciej PO :*!!!!!!
Dobranoc lipcoweczki, korzystajac ze mala jeszcze spi to sobie odpoczne, zobaczymy co ile sie bedzie budzila w nocy bo wczoraj mi co 2 h wstawala, ale widze ze dzisiaj juz lepiej..
:-)
Magia probowalas tych swiczen z uciskiem nog do brzuszka? mojej automatycznie wyskakuje wszystko z srodka..
!!!!! COrin trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo, odezwij sie jak najszybciej PO :*!!!!!!
Dobranoc lipcoweczki, korzystajac ze mala jeszcze spi to sobie odpoczne, zobaczymy co ile sie bedzie budzila w nocy bo wczoraj mi co 2 h wstawala, ale widze ze dzisiaj juz lepiej..
:-)
Ostatnia edycja:
konwalianka
Mały bąbelek
wstajemy śpiochy i śpioszki
MY już na nóżkach i stękamy sobie aby coś tam wygnieść w pieluszkę; nocka nienajgorsza - mogłabym powiedzieć, że powoli sie normuje i mały wstaje o "stałych godzinach"- 22.00, 1.00, 4.00-5.00
znalazłam taką herbatkę - ciekawie wygląda..http://www.doz.pl/apteka/p45797-Mio_Bio_Herbatka_Spokojny_Sen_15g_20_torebek
Corin pewnie nie śpisz? to już dziś powitasz Ewcie na świecie
trzymamy kciuki z Tymusiem..
miłego dnia wszystkim
MY już na nóżkach i stękamy sobie aby coś tam wygnieść w pieluszkę; nocka nienajgorsza - mogłabym powiedzieć, że powoli sie normuje i mały wstaje o "stałych godzinach"- 22.00, 1.00, 4.00-5.00
znalazłam taką herbatkę - ciekawie wygląda..http://www.doz.pl/apteka/p45797-Mio_Bio_Herbatka_Spokojny_Sen_15g_20_torebek
Corin pewnie nie śpisz? to już dziś powitasz Ewcie na świecie
trzymamy kciuki z Tymusiem..miłego dnia wszystkim
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Pewnie ze nie spie... Pol nocy nie przespalam
Jestem juz wykapana, ubrana i gotowa do wyjscia, a tu jeszcze z 40 min zanim wyjdziemy. Z nerwow chyba zaraz zalicze kibelek. Jesc mi nie wolno. Ostatni posilek zjadlam 12 godz temu i troche mnie skreca z glodu...

Jestem juz wykapana, ubrana i gotowa do wyjscia, a tu jeszcze z 40 min zanim wyjdziemy. Z nerwow chyba zaraz zalicze kibelek. Jesc mi nie wolno. Ostatni posilek zjadlam 12 godz temu i troche mnie skreca z glodu...
Tak tak, trzymamy bardzo mocno :-)
Witam lipcóweczki kochane :-)
Filip w końcu rozpoczął produkcję śmierdzących kupek. Jak na razie jedna dziennie się zdarza :-)
Noc rewelacyjna, mam nadzieje że tak zostanie. Nawet wieczorem troszkę pomarudził jak na niego i zasnął bez większych kłopotów.
Witam lipcóweczki kochane :-)
Filip w końcu rozpoczął produkcję śmierdzących kupek. Jak na razie jedna dziennie się zdarza :-)
Noc rewelacyjna, mam nadzieje że tak zostanie. Nawet wieczorem troszkę pomarudził jak na niego i zasnął bez większych kłopotów.
reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie mamuski i babelki
Magia jak ja ci współczuje tych cierpien maluszka , moja córcia wczoraj tez miała problemy ze zrobieniem kupki płakała strasznie i sie prezyła nic jej nie pomagało dopiero jak jej pomogłam kupke zrobic to wszystkie bolesci przeszły i dziecko zaraz usneło , spała cała noc od 24 do 7 rano , teraz tez pojedzona spi , wiatry ma tylko kupki nie mogła zrobic czasem trzeba dziecku pomóc po co ma sie meczyc
Magia jak ja ci współczuje tych cierpien maluszka , moja córcia wczoraj tez miała problemy ze zrobieniem kupki płakała strasznie i sie prezyła nic jej nie pomagało dopiero jak jej pomogłam kupke zrobic to wszystkie bolesci przeszły i dziecko zaraz usneło , spała cała noc od 24 do 7 rano , teraz tez pojedzona spi , wiatry ma tylko kupki nie mogła zrobic czasem trzeba dziecku pomóc po co ma sie meczyc