reklama

Lipiec 2011

reklama
Magia bidulko a może ibuprofen?Pyralgina mocna bardzo
Kasiulka ja sprowadzam z Niemiec, kolezanka albo ciotka mi przywozi. Dziwią mnie te ceny w necie bo tam kosztuje 8euro a w pl czasem w necie 20 zł, więc nie wiem co to za sab
dodi a może to znowu ciąża:-D
marzenka czytałam, ze małej nie spodobała sie rehabilitacja a was wkurzyła babka. Może poszukajcie rehabilitacji metodą bobath, czytałam, ze ta dzieciom się podoba

marzenka tu u nas na forum czytałam ale nie wiem gdzie dokładnie to było, dziewczyny pisały w jakimś watku o rehabilitacji, ze jest przyjazna dla malucha a potem patrzyłam na necie

Jestem przerazona...
O 1 normalnie nakarmilam ewe a jakies 20 min temu zaczela krzyczec. Wzielam ja na rece a ona nie umiala oddychac. Dmuchnelam jej w buzke, zlapala oddech ale oddychala jakby miala pelny nos, tak jej charczalo. Ponosilam chwile, zaczela spokojnie oddychac i zasnela. Odlozylam ja do lozeczka a ta w sekundzie zaczela sie dlawic. Od razu na rece, znow furczenie az do uspokojenia.

I teraz siedze w fotelu a mala spi mi na ramieniu w pionie. Przed chwla probowalam ja znow odlozyc ale sytuacja sie powtorzyla a do tego mala sie cala zaslinila, taka pianka jej z ust poszla :-(

reklama
Wkleila mi sie poprzednia wiadomosc 3 razy :-/

W ruch poszla sol w sprayu i frida, jest ciut lepiej. Mloda chyba zalicza pierwszy katar :-( ale sie wystraszylam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry