reklama

Lipiec 2011

Sestina wczesniej mial chore gardlo i nie jadl za duzo a teraz nie ma innych objawow oprocz tego ze sie krztusi i placze przy cycu, raz nie jadl ponad 5 godz:szok:bylam zmuszona ociagnac i wypil wtedy 160 wiec nie wiem czy to brak apetytu, raczej nie:-(

reklama
dzieki dziewczyny kochane jestescie!!! i macie racje kazda zmaga sie z czym innym..eh uroki macierzyństwa..kurcze ale naprawde jak jakis odludek sie czuje, mam nadzieje ze to sie zmieni! u nas tez zaczyna sie drugi skok, wiec pewnie bedzie jeszcze gorzej...:tak:racja, kiedys to sie wreszcie skonczy i dzieci nasze będa pieknie i dłuuugo spały..tylko kiedy..u mnie pewnie za jakies 2, 3 lata:szok::-Dja juz sobie mysle ze Rózia tak naprawde moze nie spac ani minuty w dzien - jesli pospi w nocy, bo wtedy bedę miaął siły sie nia zajmowac, a tak..w noc zero snu a do tego intensywne dni eh..ale i tak ja kocham nad zycie!

sesti moja tez nie ma apetytu, je jak myszka, a do tej pory wcinała za 10, do tego marudzenie ze zdwojnona sila, w nocy prawie zero snu, a jak juz zasnie to spi jak mysz pod miotła po kilkanascie minut i tak wkółko..
madzia moja w dzien spi max 1h - oczywiscie w rozłozeniu na cały dzien, srednio wychodz to tak ze ma 2,3 drzemki od 5-20 min.
anula ja zachowanie małego kłade na bark wlasnie tego skoku, przeczekaj kochana jakos, przystawiaj go na maxa, powinno po kilku dniach wszystko wrócic do normy

Ostatnia edycja:
maqnio ja to mojej wczoraj nie poznawałam......teraz niby spi ale jak mysz pod miotłą.....za rok będziemy sie z tego smiały....no moze za 10 mcy;)będzie optymistyczniej- a ile u Was ten stan trwa? bo u mnie taki aktywny to dobe.......dopiero!

Ostatnia edycja:
Witajcie. Nocka u nas w standardzie. Emilka zasnęła o 7,30 spała do 4,20 jedzonko i spanie do 8.30. Teraz drzemka pewnie jeszcze z pół godziny bo juz śpi godzinkę. Ja wstawiłam obiad, rozwiesiłam pranie i pościerałam podłogi.
Madziu moja Emilka różnie, raz spi przez pół dnia a raz tak jak wczoraj 2 razy 15 minut. Najczęściej jednak jak wstanie koło 8 o 10 idzie spac i tu jest jej najdłuzsza drzemka ok 2 godzin potem znowu zasypia koło 3-5 na godzinkę i potem juz koło 20 spanie nocne.
sestina to masz dzielną córę
maqnio Milcia spi ostatnio spokojnie i zasypia jak ma całą twarz przykrytą , nie lubi jednak pieluszki ale taką poszewkę od poduszki z flanelki.

oooooooooo kolezanka przyjechała. Potem wpadnę

jejku jak czytam ile wasze maluchy śpią, to jestem pełna podziwu i zastanawiam się, jak to jest, że jedne dzieci śpią po 5-7h w ciągu nocy a inne, jak moje po 2-3h.. myślałam, że może to przez słaby pokarm, ale Tymek ma 10 tygodni i waży już 6300!! a urodził się 3140, więc podwoił swoją wagę..może on po prostu lubi jeść.. nie wiem jak zrobić, aby nie jadał tyle w nocy..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry