Witajcie.
U nas noc spokojna. Wstałysmy o 7.30 domek już pusty chłopaki wybyli do swoich zajęc. Pobawiłyśmy się godzinkę a potem Mila w łożeczku podziwiała karuzelkę a ja obleciałam podłogi. Obiadek gotowy wczorajszy barszczyk, wczorajszy gulasz i dzisiejsza kasza i surówka

Mam więc wolne od obowiązkuó. Milcia śpi teraz, chociaz dzis cienko jej to idzie bo kręci się co chwilkę słysze jakieś lejlej z pokoiku.

Impreziara moja. Ale mam zasadę, ze jak nie płacze to jej nie przeszkadzam. czasem podejrze co tam robi. Wczoraj przed snem brzuszek ją bolał i zasypiała długo ale cała noc spokojna więc to pewnie pierdki bo potem waliło z kołyski, ze hoho.
Po południu jedziemy do Wro po zakupy. Buty i kurtka dla Macka to jakieś 400zł(oby) i moze coś upoluję dla siebie na chrzciny:-)
corin u nas czasem jest płacz i widziałam już łezki ale myślę, ze Mila mało placze. Chociaz jak jest głodna to tylko cycuś jej zamyka usteczka
konwalianko o nieba dobrze, ze mały zdrowy, bardzo się cieszę:-)Mysle, ze te przerwy ci lekarz wydłużył dlatego, ze mały sporo przybrał. Prawda tak, ze jedni lekarze przstrzegają przyrostu wagi inni pilnuja tylko zeby nie za mało. Ale jak uda ci się te przerwy wydłużyć to na pewno zyskasz na jakości snu i większej swobodzie w dzień.Ratuj się smokiem i &&&&
maqnio fajnie, ze idziesz na masaż, ratuj kręgosłup i tatusia wdrażaj bo się wykończysz. Rózinka cię ćwiczy kochana i ja ci zyczę duzo stanowczości i cierpliwości bo mi się zdaje, ze to proba sił i musisz ją wygrać po prostu. Mysle, ze musisz małej znaleźć jaiś sposób na relaks moze lubi tak jak Mila fotelik samochodowy, u nas bujaczek nieużyteczny stoi a w zapasowym foteliku(został pzryniesiony z piwnicy ten od kuzynki) siedzi i obserwuje spokojnie.
elżnietka szybkiego zażegnania kryzysu zyczę oby Paulinka się nie denerwowała i polubiła przedszkole
U nas znów upał
Przeglądam sukienki do chrztu i nie mam pojęcia co kupić , jaka bedzie pogoda tego 9 października. Na razie sa upały ale przeciez może byc zimno. Miałam koncepcję stylu Ani z zielonego wzgórza ale musiałabym chyba szyć bo nic takiego nie ma i ja nie mam wybranego modelu. Więc zmieniłam plany i-
Pokaże o czym myslę a wy doradźcie
wersja bardzo ciepła mi się wydaje, ze za ciepła ale z drugiej strony to polarek tylko
Polarkowy komplecik do Chrztu z futerkiem - Malinka Zaczarowane Sny
wersja len
Lniana sukieneczka do Chrztu - Zosia, r.74 Wyprzedaż kolekcji!!!!! Zaczarowane Sny
jeszcze jeden polarek
Polarowy komplecik do Chrztu - Aniołek Zaczarowane Sny
czy może cos w stylu Panna młoda w którym jest największy wybór
Sukienka do Chrztu - Natalia Zaczarowane Sny
Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!pomózcie