reklama

Lipiec 2011

Witam,
nie spimy od 4 maly zaczal gadac udawalam ze spie ale zaczal coraz glosniej, teraz przyspia moze pospi z godz...
Wisnienko nie wiem czy butla mu sie spodobala bo raz dziennie ssie cyca bez problemu w nocy tak samo, staje sie coraz bardziej podly nie spi w dzien tylko przysypia na 15 minut i ciagle otwiera jedno ok jakby sprawdzal co sie dzieje, teraz na spacerach tez juz nie spi caly dzien tak nam mija zabawa, gadanie, krzyk i znowu od nowa...i tak od 5 do 20.

Milego dnia:-)

reklama
Dziewczyny mozecie mi jakos pomoc nie wiem co zrobic czy powinnam juz jechac z malym do pediatry od 3 nad ranem wymiotuje JA wymotujepa i mam biegunke ... boje sie ze to grypa zoladkowa :( a nie karmie piersia wiec nie mam przeciwcial ... jak maly sie zarazi to bedzie tragedia :(
Co ja moge zrobic jestem ledwo zywa Pawel wlasnie pojechal do pracy

Veronika, jeśli mały od 3 wymiotuje to ja bym pojechała.. takie maluchy szybko się odwadniają, a to niebezpieczne dla nich.. może nawet na ip jedz, bo podejrzewam, że to kwalifikuje się do obserwacji szpitalnej..powodzenia

ja wymiotuje ja ... :( dramat tak zle sie czuje ze nie wiem co zrobic do tego malemu tak ropieja oczy ... i na jutro mamy wizyte u okulisty :( ... co ja mam zrobic by go nie zarazic :( nie ma mi kto pomoc :(

Wczoraj zjadlam zupe grochową a na kolacje .... kanapki z szynka i pomidorkiem ale bez skorki ... :(
Strasznie mi zimno mam dreszcze... i w ogole ... BLEEE ...jak krowa w samolocie
myje codziennie toalete... mam plyn do dezynfekcji rak ale czy to cos da ... taka grypa dla malucha to ... powazna sprawa nie chce go zarazic :((((
Wlasnie kwestia jest taka ze... ostatno w ogole nie mam apetytu caly czas zajmuje sie malym ... czasami nawet zapomne cos zjesc:( obiad sprzatanie pranie Waldpy i i i tak wkolko zakupy i tak dalej :( z tego oslabienia pewnie zlapalam to dziadostwo

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry