• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Basieniak za szybko zmieniałam pierś. I w efekcie Nika spijała tylko pierszą część ale za to z dwoch piersi. Więc piła niemal samą laktozę. Teraz już wiem, ze jak mały w ciągu godziny po karmieniu chce dociumkać to trzymam się jedenej piersi i mamy karmieniowe sukcesy.
Madzia w domku mieszka się coraz lepeiej tylko trzeba bardzo dużo chodzić ;-0 Właśnie wyprobuwujemy piec żeby przygotować się do zimy:-)
Magia mały jest bardzo wrażliwy. Super, że Ci o tym powiedział. Może potrzebuje psychologa dobrego? To jest bardzoi częste u wrażliwców

reklama
mailuj ja karmię z obu ale i tak zmieniam dopiero po jakiś 20-40 minutach jak przy niej odpływa lub jak się zacznie denerwować. A trochę boję się zrezygnować z tej drugiej bo i tak mało przybiera...

magia u nas się zdarzało w przedszkolu ...byliśmy u psychologa i to reakcja na stres....pani psycholog wspominała wtedy że takie dzieci tez czasem zapominają że im się chce siusiu np. w trakcie interesującej zabawy ...a on przesikuje majteczki, spodnie itd. czy lekko popuszcza?

Ostatnia edycja:
Basieniak na pewno wyrośnie jeśli w ogóle ma jakąś alergię. Łukaszek ma 6 lat i jest już o niebo lepiej z jego uczuleniami. Będzie dobrze, zobaczysz!
Mailuj no właśnie, on jest wrażliwcem (po mamusi ;-). I udaje, że wcale się nie stresuje. Wszyscy myślą, że on jest przebojowy, a tylko ja i on wiemy jak on wszystko przeżywa.

Mailuj my wrażliwce musimy trzymać się razem;-)
Madzia chyba wcięło początek Twojego posta. Ale po tym, co napisałaś, to mam wrażenie, że mamy trzeciego wrażliwca do kolekcji (czyli Stasia):-)

Madzia jak mi pani doktor powiedziała ze Klaudia ma troche nadwage to sie sama zdziwiłam , ale ona mi powiedziała ze liczy sie do 5 miesiaca od wagi urodzeniowej 700 gram na miesiac powinno dziecko przybierac prawidłowo , klaudia urodziła sie z waga 2800 dodac do tego ich przelicznich kilo czterysta to powinno byc 4200 a jest 5200 moze u was jest tak samo z tym ze wy porodziłuscie z pewnoscia wieksze dzieci Klaudia to była malutka kruszynka

Madzia on popuszcza. Raz mocniej, raz mniej. Dziś tylko kropka na majtkach, ale ostatnio całe majtki. Całe szczęście nie było widać na spodniach. A test jest fajny:-)
Ja lecę do kieratu;-) Po Łukaszka i zaraz do szkoły muzycznej.
Corin cały czas &&&&&&&&&&

reklama
tak, potwierdzam, pediatra powiedział, że alergie dopiero teraz mogą wychodzić ;/

dziewczyny na diecie a co ze słodyczami?na coś sobie pozwalacie? ja upiekłam ciastka z owsianki a cos innego?

Marzenka Tymek urodził sie z waga 3140 a teraz wazy 6500, lekarz powiedział, ze dobrze przybiera i nie ma powodów do niepokoju, ze za duzo.. martwic nalezy sie gdy waga nagle spada na siatce centyli.. co lekarz to inna teoria..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry