Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najważniejsze żebym te na dole zdążyła doczyścić, najwyżej na górę gości nie wpuszczę
no i wizyta u księdza dziś też zaliczona. Mały marudny, chyba skoku ciąg dalszy. Zaczął też gadać takimi dłuższymi sylabami.

Karmiliśmy się na leżąco i jak zwykle wymachiwał tymi swoimi gałązkami, aż tu nagle, całkiem przypadkiem, zupełnie niechcący i rzecz jasna nieświadomie...
w jego łapce znalazł się mój sutek... jak już się znalazł, to rączka hyc się zacisnęła i majta dalej na wszystkie strony. Matko....wszystkie gwiazdy na niebie zobaczyłam mimo że dzień był... Ała, jeszcze boli na samo wspomnienie 
a ja zawsze w takim momencie zmieniałam jej pierś...a ta cwaniara jak zaczyna leciez powoli to już sie niecierpliwi i chce drugiego, w sumie to moje dziecko najada sie w jakieś 5-10 min

ja juz i gumowego kupiłam possała minutę wypluła przytuliła do cycusia i zasnęła ale widzę ,że Krzyś Julii też woli cycy