asica.g
szczęśliwa mamcia :)
oj psotka uśmiałam się z tej poduszki
ja cwana jestem bo u nas sa rysunki jak wyłaczyc poduszke 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

) i choróbsko gotowe.

ma taki katarek bidulka ze w nocy znowu nie mogla oddychac, aspirator nie dawal rady, caly czas jej psikalam do noska kropelkami z fridy to na chwile jej sie odtykalo na czas jedzenia. Ogolnie nie narzekam , w dzien mi super spi (dzisiaj nawet sie z nia zdrzemnelam godzinke) i minely juz kryzysowe noce, gdy budzila sie co 1 lub 2 h.
chyba to jest najlepsza zabawa kazdego malego dziecka, tylko rodzice na tym cierpia zbieraja wszystko z ziemi. A jak wyjdziesz na spacer zaczep smoczek na lancuszek albo wez ala gars smokow na zmiane 
bo kocham to miejsce, wczesniej jezdzilam tam caly czas z kumplami pojezdzic na rowerku.
to bedziecie mieli wesolo i malutka bedzie miala z kim sie bawic :-)