reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Emka no własnie on w pierwsze dwa miesiące przytył po ponad 1 kg a potem zwolnił. Mila ma to samo ale mam nadzieję, ze nie bedze miała 190 cm i ważyć 90 kg w wieku kat 17:-DA ja czekam az Mila się obudzi

reklama
my juz po spacerku. wiatr sie zerwal i trzebabylo uciekac do domku.
konwalianka supcio ze sie spotkalyscie. co tam slychac u kkasiuli? czekamy na fotki.
emka zdrowka dla nicolette

Cześć dziewczyny!
No udało mi się was przeczytać bo niestety nie dałam w weekend rady wejść na BB. No i tak mi się spieszyło, żeby was przeczytać, że nie otwarłam worda i nie wiem co chciałam wam napisać:zawstydzona/y: normalnie skleroza rzuca się na nogi:-)wybaczcie.
Jedyne co pamiątam to coś o smoczkach pisałyście no i w tym temacie moge się wypowiedzieć bo Zuzia swojego ma od urodzenia ale ssie go tylko wtedy gdy nie może zasnąć i chce się uspokoić albo kiegy mama czapkę zakłada bo wtedy całe osiedle by ją słyszało:-)
Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę zdrowia!

Dziewczyny, moje dziecko jest niemożliwe, ja mu kupuję pluszaki do kochania, a on tubkę z kremem tuli... hehe;) 3.JPG4.JPG

Dziękujemy za kciuki! Badanie się udało i bajpasy są sprawne:-) Tak się cieszę!!!!! Jutro tata wychodzi do domku:happy:

emka &&&&&&&&&& za wizytę u lekarza. Zapytaj o to przepajanie. Mówiłaś, że ona często je. Może chce jej się pić? A w Hiszpanii teraz jaką macie pogodę? Ciepło jest?
wisienko asica psotka na pewno każda z Was przeżywa święto zmarłych. *
psotka no słodziak z Dawidka:-) Tubka z kremem jest najlepszym przyjacielem;-)

Ostatnia edycja:
Była u nas lekarka - Staś ma zapalenie krtani. Nawet zastanawiała się czy to nie powikłanie po szczepieniu na rotawirusy, ale ja mam to samo, więc to pewnie wirus podły. Na szczęście w oskrzelach czyściutko:-) Nie ma żadnej gorączki, więc możemy chodzić na dwór. Nawet jest to wskazane. No i dostaliśmy próbki La Roche-Posay taki balsam Lipikar na AZS. Fajna ta nasza lekarka:-D Tak jak myślałam - nie polecała Stasiowi żadnych inhalacji (oprócz tych z soli fizjologicznej), bo jest alergikiem. No i czuła górkę pod palcem na dziąśle - tam kluje się ząbek, tylko ile jeszcze??? No i powiedziała, że wyschłam na wiór przy tej swojej diecie dla alergików:-D

mojemu synkowi zachcialo sie chustania w foteliku. zaraz mnie poskreca. fotelik plus 7,2kg dziecie i mama musi robic za hak i bujac. jak go odkladam to marudzi. a jak chustam to sie smieje i zabawa ze smokiem wklada i wyklada. musze jak najszybiciej zamowic jakas hustawke bo nie podolam tak dlugo

psota a no nie ma to jak proste zabawki... ;) Moja mała najszczęśliwsza jest jak ma przed sobą moją dłoń, łapie sobie po paluszku i gada do reszty;) i to jest tedyna rzecz która zajmuje ją na tyle, że nie ssie swoich rączek...

reklama
hello wieczornie,
fryzjer zaliczony i 3 godzinny spacerek także:) teraz mała zawodzi z gaworzeniem na zmianę na macie ehehe
miłego wieczoru kochane i zdrówka dla wszystkich przeziębionych
wisieńka super blog:)
psotka tubki mniam:)

Do góry