reklama

Lipiec 2011

zuzu, ja daję odrobinkę jabłuszka, ale dosłownie małą ćwiarteczkę, sama trę na tarce.. ja bym poczekała do 5 m-ca skończonego ale u nas był problem z kupami

emka, wisienka - dzięki.. hehe umiecie człowieka podbudować takimi opiniami :)w
wisienko, trzymamy kciuki, oby serduszko zaskoczyło w 7 tygodniu

reklama
wisienko jak ja bylam w 7 tc na USG to gin kazal mi przyjsc za 2 tyg czyli w 9 tc bo bardzo slabo bylo widac serce, powiedzial ze nie jest w stanie dac opinii czy dobrze bije czy nie bo praktycznie go widac nie bylo, wiec mam nadzieje ze to tylko jakies niedociagniecia jesli chodzi o sprzet czy ulozenie plodu. Trzymam kciuki :happy:

Konwalianko nie ma za co, od tego tu jestesmy zeby sobie miedzy innymi prawic komplementy :-D
a Tymus to jakby skore z Ciebie zdjac, ta sama buzka:tak:

Ostatnia edycja:
Marzena przyjmijcie i moje wspolczucia:( ale widocznie tak mialo byc...

Wisienko u nas tez serduszko bylo widoczne dopiero w 7-8tyg. wiec bez paniki jeszcze sie pokaze na pewno:tak:

A Karolina to duuuzo mniejsza od Dawidka jest:tak: A mi sie wydawalo ze ona maly klocuszek jest, odwoluje to:-D I ja tam nie wiem czyje to dziecko bo moim zdaniem ani do mnie ani do meza nie podobna:-D

boszzze ija myślałam że wisieńka w ciąży...:)
Nati chrapie po kąpieli, trochę wcześniej marudziła i starsznie piąstki wsysała- może i u nas początki ząbkowe?????
A ja wcinam czipsiki kukurydziane z tzatzikami i czekam na Gesslerową;)

Ostatnia edycja:
dziewczyny jak rozmawialam dzisiaj na gg z kolezanka, jej mala ma 6,5 miesiaca (jeden zabek na wierzchu i drugi wychodzacy) i mowila ze jej lekarka powiedziala, ze dzieci odczuwaja wyrzynajace sie zabki nawet 3 miesiace przed ich pojawieniem sie, wiec mozna sie nameczyc :-( bidulki te nasze dzieci.

ania no wlasnie, danuska ma racje, nie wazne czyje :-D wazne ze nasze :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry