Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś byłam na badaniu bioderek z moją córeczką i znów mam przepisaną frejkę:-( mała miała ją już wcześniej bo miała przykurcz, nosiła 1.5 miesiąca i na kontrolnym lekarz mówił że jest okej i że nie trzeba, i że wizyta po 4 miesiącu no i dziś zrobił RTG i jednak nie tak jest z lewym bioderkiem;/ Martwię się strasznie teraz że to jakoś wpłynie na jej rozwój, bo wiadomo, frejka ogranicza ruchy:-( o ona taka ruchliwa jest. Lekarz mówił że leczenie potrwa 3 miesiące i że 75 % dzieci da się wyleczyć frejką. Strasznie mi smutno teraz i wyrzucam sobie co mogłam zrobić a czego nie zrobiłam że teraz jest jak jest;/ Może jest tu jakaś mama która też przechodzi przez to teraz? Najgorsze jest to że MIAŁO być okej a okazało się że nie jest:-( Mam żal do lekarza że podczas badania na którym stwierdził że nie ma przykurczu już nie zrobił jej USG, wtedy do głowy mi nie przyszło żeby dopraszać się o nie bo jak usłyszałam że jest dobrze to tak się ucieszyłam
I teraz wyrzucam sobie że trzeba było USG robić, na noc zakładać chociaż itd.. Ciekawe jak Amelka rano zareaguje jak będę jej zakładać frejkę:-( Pewnie będę płakać razem z nią :-( Najgorzej jest na początku, potem jakoś leci. Ależ jestem wściekła na lekarza i na siebie
ciężarną wykorzystywać chcecie
Wy kciuki trzymajcie żeby lepiej NIE bo za szybko po cc
a tak ladnie juz spala w nocy. Budzila sie kolo 3 a potem o 6-6.30 zastanawiam sie, moze to nie jest zaden skok, moze ona sie nie najada
moze moj pokarm zrobil sie do d...., moze trzeba ja juz kaszka na noc traktowac?
trojeczka jest juz ok, ale gdyby sie jeszcze jedno utrafilo to tez bym nie plakala ;-)

apropo zapezpieczenia to do tej pory byly prez ,a odkad biore tabsy anty no to bez ale i tak jakis strach wewnwtrzny jest
my wczoraj bylismy na badaniu bioderek ,wszystko dobrze mala troche sie zafochala i plakala i najlepiej zrobila psikusa panu doktorowi(swoja droga przystojny
)jak polozyla sie na kozetce zeby pan zrobil usg to ona naznaczyla teren czytaj nasikala