Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja złapałam jakiegoś popołudniowego doła i zaraz po kąpieli pojechałam na zakupy. Trochę mi lepiej Kupiłam sobie karmi więc zapraszam na imprezę. Dzielę też jabłecznikiem :-)
dodi u mnie też w dzień ciężkawo bywa, ale waga oki więc nadrabia nocami najwidoczniej.Powiem Ci ze kiedys nie myslałam, że z sentymentem będę myslec o karmieniu....kurcze stara się robię bo wzrusza mnie wszystko....heh miczka dawaj, biorę wszystko co słodkie- jabłecznik do mojej czekolady w kubku w sam raz
A ja ptasie mleczko wcinam i nie moge sie opamietać
sesti, ja tez myślałam że będę wyczekiwać dnia kidy skończę w koncu karmić piersią, a teraz jak pomyśle o końcu to mi sie smutno robi...Michasie karmiłam niecały miesiąc ale nie pamietam zebym sie tak użalała nad tym, poprostu skonczyłam i koniec...a teraz to inna bajka juz
A częstujcie się bardzo dobre mi wyszło
Ja też jak pomyślę że miałabym przestać karmić to jakoś smutno się robi. Będzie mi na pewno brakowało tej bliskości.
Ide kochane spac , posiedziała bym ale głowa nabita czym innym , jutro jade do Jastrzebia odebrac córke ze szpitala tak ze dobrej nocki wam zycze i dzieciaczkom zeby dały mamusiom pospac
mała śpi a ja już po zakupach ale biedna strasznie popłakiwała przy karmieniu na noc i nie usnęła od razu jak zawsze
dziewczyny macie jakieś godne polecenia termometry do pomiaru przy czole? Bo ten co ja mam to się do śmietnika tylko nadaje... co pomiar to inny ale zawsze między 36,3 a 36,6... No dzisiaj jak mała miała pod pachą 38,4 to pokazał całe 37,1 na czole... a w uchu jeszcze gorzej bo zazwyczaj ledwo 35... no tragedia... A z chęcią przy temperaturze w nocy to bym w trakcie snu jej sprawdziła, a pod pachą nie tak łatwo...
JA tylko na chwilke... Basieniak ja tez mam termometr do d... Ten z lidla co za 50zl kiedys byl, pisalysmy o nim jeszcze jak wielkie brzuchy mialysmy wszystkie Jak mala mi sie przeziebila to mierzylam takim pod pacha, bo ten do czola i ucha tak jak piszesz, co pomiar to inny