reklama

Lipiec 2011

basieniak, ja mam microlife laserowy...w sumie to nie umiem ci powiedzieć czy on dobrze pokazuje,,,mała nigdy nie miała gorączki jeszcze, zawsze miedzy 36.6 a 37.00 pewnie zalezy od dnia:)

reklama
Sesti nawet nie pytaj... Co sie nakur...alam dzis to moje. :sorry: placze mi sie to wszystko w cholere. Ale poki co sie nie poddaje ;-)

Ewa dzis nie chciala zasnac. Walczyla do 21.30. W koncu obrocila sie w lozeczku o 180 stopni, ulozyla na boczku i zasnela. I tak spi. Przy kapieli umowilam sie znia, ze dzis spimy cala noc, ewentualnie z 1 jedzonkiem. Duuuzo gadala, wiec ludze sie ze wyrazila chec wspolpracy ;-)

Konwalianko ja wściekła byłam z innego powodu niż spanie Stasia:-D na małża wściekła byłam, ale mi przeszło:-D:cool2:

Ja Wam współczuję tego spania, a raczej nie-spania maleństw. Staś nie śpi dużo w dzień (ale to przez te spacery), a w nocy jak zaśnie to już w takim półśnie je co 3h. Ale się nie budzi do zabawy (na szczęście), więc nie jest źle u nas.
Parę wieczorów było ciężkich ostatnio, ale na szczęście minęły:-)

Dodi Sesti Miczka mój Staś też totalnie cycowy i pewnie znów będę ryczała jak bóbr, kiedy przyjdzie czas odstawienia. Łukaszka karmiłam ponad rok i nie mogłam przestać:-):eek:

Ostatnia edycja:
a ja melduje, że juz nie śpimy.. małego dla odmiany kupa męczy i tym sposobem odebrałam dziś pałeczke corin.. am nadzieję, że u Ciebie dla odmiany lepiej..

Magia, ech wiem, że cieżko z tymi mężczyznami, tulę i trzymam kciuki za rozwiązanie problemów.. proszę doradź mi, bo już sama nie wiem co to może być.. czy jest możliwość ze maly ma alergie na maść cholesterolową? od 2 dni zauważam, że na łokciach i pod kolankami zrobiły mu się takie chrostki, te na łokciach są takie dość spore.. nóżka do tego, od kolanka w dół jest szorstka i sucha..już sama nie wiem po czym to..nic nowego nie jadłam od conajmniej tygodnia! jestem załamana

dziewczyny wiem o czym piszecie w sprawie tego odstawienia.. mną targają sprzeczne uczucia.. z jednej strony chciałabym go już odstawić a z drugiej jak najdłużej trzymać na cycu..ale ja na szczęscie nie mam takich problemów z karmieniem..mały pięknie zasysa czy to w dzień czy w nocy.. ja go będe jednak trzymać do marca na pewno a poźniej spróbuje odstawić ale nie wiem jak to przejdzie..on po prostu lubi się do cyca przytulić..

psota, i jak sie udała impra?:)

Dzień dobry

Heyyya!!!psociu zacna godzina wracania po imrezie czyli zabawa byla przednia:tak:moja nadia spi tak w dzien ma pare dzremek ale krociutkich 30 min,a najdluzej to spi na spacerze 2 godziny zdarzaly sie i trzy ale to latem,teraz za zimno zeby tyle chodzic.a noc zawsze zasypia w tych godzinach 19;30-20 i tak juz ma od urodzenia .tyle ze ostatnio strasznie marudzi przy zasypianiu.dodi jak ty wytrzymujesz bez meza musisz ,moj tomek pracuje od 6 rano do 16 wiec ja juz po 16 z zegarkiem w reku niecierpliwiam sie w koncu kiedy bendzie;-)ptasiego mleczka dodi i jablecznika miczki juz dawno niema ech poszlam spac to stracilam bende czychac na nastepna okazje:-p

Konwalianko kochana, obawiam się, że to u Was uczulenie pokarmowe. Nie sądzę, że na maść cholesterolową. A jesz białe bułki? A może to coś, co wprowadzałaś tydzień temu? U moich maluchów na skórze wychodzi tak właśnie po tygodniu. I typowa jest lokalizacja - w zgięciach kolan i rąk. Potem pojawia się sucha skóra, którą natłuszcza maść cholesterolowa. Macie się z tą alergią jak my:-(

hej magia !no z tymi alergiami to napewno koszmar chociaz ja najmniej mam do wypowiedzenia sie bo u nas narazie nic niema .ale u nas zimnica brr a musze isc na miasto bo mam pare spraw ,ale to szybciuchem tak zimno ze z godzinka i z powrotem

reklama
Witajcie. Pol zbudził mała jak wstawal do szkoły a ja nie spałam pół nocy. O trzeciej pobudka i najpierw kupa a potem usmiech i gadanie. Turlała się i waliła nogami o materac krzycząc Gej, Gej. Ciekawe o kim:-D. Zasnęłysmy o 6 a przed 7 Pol nie mógł trafić w budzik:wściekła/y:. Szlak. Zrobiłyśmy rehabilitację i mam nadzieje na drzemkę zaraz.
konwalianko współczucia. Pamiętam takie przejścia z Mackiem
Magia dzieńdoberek
Psotka to zaszalałaś,trzeba było przyjśc Mili pilnowac jak i tak nie spałaś:-D
teska o jak jakbym chciałą miec męża tak szybko w domu.
Pola nie ma prawie wcale. jak nie praca to szkoła a wieczorami pada i zasypia. Równie dobrze mógłby wyjechać do pracy to jakby przyjechał miałabym go chociaż 2 tygodnir na miejscu:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry