Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja slucham lekarzy, moj jes alergikiem i na swoja reke nic nie kombinuje. Poza tym wszystko idzie na przod, tak jak ostatnio pisala Kkasiulka kiedys cesarek nie bylo, lazienek itd i czy to dobre bylo
oczywiscie nie chce krytykowac jesli Klaudii nic nie jest to tylko sie cieszyc

no pewna byłam, że w szafce jeszcze leży pół paczki... muszę wypróbować jeszcze te chusteczki z rossmanna skoro mówisz, że dobre. Jaka jest ich cena?
. W poprzednią sobotę mieliśmy chrzciny i gości przez półtora tygodnia. Dopiero w sobotę wszyscy pojechali. Więc dopiero w sobotę się przeprowadzaliśmsy, ale jeszcze nic nie rozpakowałam bo wczoraj byliśmy u znajomych pomóc przy zabezpieczaniu dachu bo im wiatr popsuł. Swoją drogą ciekawie mieszka sie w bliskiej odległości od oceanu w trakcie sztormu 10 stopni w skali Beauforta.[h=1][/h].
Skrót skrótu... Wiem że jest poniedziałek wszystkie rzeeczy mam w torbach, Moje dziecko jest delikatnie rozkapryszone bo gościach(przyzwyczail sie do rączek) no i mamy kolejnego czlonka rodziny.. Psa od jakiś 2 godzin
.