Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od samego rana takie głupoty wygadujesz. Najważniejsze że dziecię masz zdrowe i uśmiechnięte, a to jakim mlekiem jest karmione to sprawa drugorzędna, tym bardziej jeśli mleko podpasuje dziecięciu. Ja od początku karmię mm więc wiem co mówię i wcale się gorsza od mam cyckowych nie czuję, chociaż czasem chciałabym aby dano mi czas aby dłużej pokarmić małego moją piersią, chociaż z miesiąc. Ale trudno się mówi i koncentruje się na innych aspektach rodzicielstwa, przecież tego jest tak dużo... 

Dziewczyny jak czytam o tych sztucznych mieszankach to dziękuję Bogu że karmię jeszcze piersiąKtóraś wspomniała (chyba Mateuszkowa) o kozim mleku. Mój starszy syn od 10 miesiąca jadł kaszkę mannę właśnie na kozim mleku. Mieszanek wcale. Tylko ja mam to szczęście że moja babcia hoduje kozę więc mleczko było;-) Kozie mleko nie uczula dlatego jest polecane. Al tak szczerze to pediatry nie pytałam o zdanie i jakoś starszy syn się wychował i powiem wam, że nie choruje (tfu tfu odpukać) i ma zdrowe ząbki
![]()
kkasiula nie mow mi tu ze nie mozesz zrzucic kg bo jak widzialam cie na zdjeciu to pirknie wygladasz. ;-)
Jasne, że pokazuję to, na którym wyglądam jak człowiek. Mam nadwagę, sporą - muszę zrzucić 20kg żeby wyglądać tak jak 5lat temu..........
może nie wiem co mowie ale na tym polu czasem czuje się gorsza:-( miała 3 cesarki niestety. Ale moje bąble kocham nad życie:-) no to koniec żalenia

Moze na wiosne mi sie zachce i zaczne cwiczyc? Poki co codzinnie wymyslam jakis bzdurny powod zeby nie cwiczyc
taki ejstem leniuch