reklama

Lipiec 2011

reklama
Dziewczyny pogielo Was?:-p Mi absolutnie nie teskno ani za brzuchem ani za czasami jak Karolina byla mniejsza (chociaz teraz jakos specjalnie duza nie jest:-p). Poczatki jak przyszla na swiat byly dla mnie bardzo trudne, ona duzo plakala, ja niepotrafilam jej pomoc i w ogole maskara jak dla mnie a teraz jest mi dobrze;-)

ania - moze i tak! ale moj ksiaze od poczatku spal cale noce i malo plakal, kolek nie mial, jadl ladnie, spal , spal, spal...
moze dlatego mi tak teskno, pewnie drugie wynagordziloby mi podwojnie te czasy ;-)

brzuch - fakt beczka byla, ale mi chodzi o te kopniaczki wlasnie..
a teraz papa dobrej nocki !

Dziewczyny pogielo Was?:-p Mi absolutnie nie teskno ani za brzuchem ani za czasami jak Karolina byla mniejsza (chociaz teraz jakos specjalnie duza nie jest:-p). Poczatki jak przyszla na swiat byly dla mnie bardzo trudne, ona duzo plakala, ja niepotrafilam jej pomoc i w ogole maskara jak dla mnie a teraz jest mi dobrze;-)

A zobaczysz jak będzie fajnie jak będzie jeszcze większa ;-) Taka 3latka na przykład.....Moje dziecko dziś mówi do mnie w drodze do domu z przedszkola:
- Zjadłaś buraczki? Dziś mówiłaś, że lubisz buraczki - pytam ja
- Tak, zjadłam, jeden raz. Ale czipsy są lepsze od buraczków......

Kkasiula z serii rozmowy w czasie powrotu ze szkoły:

Tomek: Jestem chory...
Ja: No, ale co Ci jest, coś Cie boli, coś się stało?
Tomek: Bardzo chory...

hehe:))

Witajcie wieczornie

Mopja gwiazda juz dawno spi na noc po kapaniu , dzisiaj była taka grzeczniutka jak by dziecka nie było az mi sie nudziło i do niej szłam zeby sie z nia pobawic troche :-D

Asica kocyk przesliczny i pomysł dziadkowie mieli super

witam wieczornie:)

Poczytałam Was, mała zasypa, ostatnio jej sie przestawiło, wcześniej o 20 ją kapalam, wtedy zjadła i spala, a teraz jeszcze wojuje po kąpeili..

em_ka, normalnie to opatentuj!! hehe

jutro dzwonie do przychodni, zarejestrowac małą do szczepienia w końcu (dopiero drugie bedziemy mieli przez te antybiotyki) mam nadzieję że mi ją zaszczepią.. nie wiem, bo w gardełku czasami ma taka kluche..ale tylko w gardełku, już jej tak nie świszczy w oskrzelach..zobaczymy!

Mówicie o dzieciaczkach... jak urodziłam Michasię to mowiłam, ze niegdy więcej dzieci...potem po 5 latach zachciało mi się drugiego dziecka...a teraz już myslę o nastepnym! normalnie masowa produkcja:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry